cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Ay Fotoğraflarını yapay zekayla çekiyor diyenlere gelsin :) ;

(Topic created on: 03-23-2024 11:05 PM)
995 Views
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery
Pro Video / 4k 30fps / 10x SuperTeleFoto Lens / S22 Ultra

image
Pro Mod / 10x telefoto üzerinden 20x dijital zoom / S22 Ultra

image
Pro Mod / 10x telefoto üzerinden 20x dijital zoom / S22 Ultra

image
Pro Mod / 10x super telefoto / S22 Ultra

image
Pro Mod / 10x super telefoto / S22 Ultra

image

21 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Aslında yapay zekadan kasıt fotoğrafı çektikten sonra telefonun fotoğrafı düzenlemesi. Çekim esnasında görünen ay ile çıkan sonucun bir olmaması. Her ne kadar yapay zeka müdahelesi olsa da bu cihazlar yapay zeka olmadan da güzel ay çekimleri yapabiliyor. Tıpkı gösterdiğiniz gibi. Başarılı çekimler olmuş.
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Galaxy Gallery
bunu anlatamıyoruz işte çoğu kişiye...
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Yapay zeka sadece ay'a değil ki, her şeye düzenleme yapıyor. Her çekilen foto sahte o zaman. Size demiyorum bu arada. Aynısı öbür markalarda da var. Çinliler bildiğin üstüne resim ekliyordu, bu öyle değil. Zaten post-processing olmasa hiçbir telefon adamakıllı resim çekemez.
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Evet yapay zeka her fotoğrafa işlem uyguluyor. Ancak Ay'a ayrı bir muamelesi var. Yine de üstüne resim eklemekten iyidir.
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Yazılara yaptığı gibi bir işlem uyguluyor aslında. Çok da önemli değil bence. iPhone'lar da 30 saniye pozlamayla galaksi çekiyor. Ben de onu anlamıyorum. Ağaçlarda bile yıldız oluyor. Onu da bir incelemeleri lazım. Benim s23le 10 dakika pozlama+Lightroom ile ancak gökyüzünü yıldızla doldurdum, bunlar 30 saniyeyle galaksi çekiyor.
Galaxy Gallery
Yapay zekâ ile çekiyor demiyorlar,çok fazla düzenleme yapıyor.Mesela zoom ile gözümün göremediği yeri yakınlaştırıp netleştirmesi güzel ve yapay zekâ bu konuda avantaj ama görsel için yapılan çekimlerde rahatsız edici bir hale getiriyor fotoğrafı.
0 Likes
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Galaxy Gallery
pro modda raw ile çekilmiş ham fotoğraflar bunlar :) yapay zekayla googledan alıp düzenlediğini söyleyenler var onlara ithafen attım.
Galaxy Gallery
Şöyle zoom'u sonlayıp,sadece odaklayıp,görsel zeka vb.kapalıylen çekip,normal ayarda çekip atar mısın?
Hyper zoom ve maximum zoom uygulamalarını da sınırsız zoom ile test edebilşr misin cihazına kurarak?1711225556389_1711225556372_0.jpg
0 Likes
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Bu uygulamalar telefoto kamera kullanımına izin veriyor mu?