cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54 Samsung A73 Samsung S23Ultra Fotoğraf

(Topic created on: 05-31-2024 07:12 AM)
412 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

image

image

image

Tarafını Seç 
21 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
S23 Ultra; netleme, renk doygunluğu ve HDR yönünden hepsinden daha iyi. Ama A54'ün de sonuçları güzel. Bence sıralama şöyle olmuş:
S23 Ultra > A54 > A73
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery
🤘🤘🤘 yorum için teşekkürler güzel fikir
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Rica ederim 😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
A54 > S23 ultra > A73 bana göre de böyle A54 biraz daha iyi net çekmiş 😅😍
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery
😁
0 Likes
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy Gallery
Bu nasıl s23 ultra 🤣
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Biz doğal çekiyoruz
0 Likes
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy Gallery
😁 o yüzden demedim odaklama netleme vs diger telefonlar daha iyi çekmiş. Hiç s23 ultra inceleme şansım olmadı ama hani hep bahsedilirdi dünyanın en iyi kamerası vs diye o yüzden A54 den vs en az 1 gömlek üstün olmalı diye düşünüyorum. A54 kullandım halada eşimde gayet güzel kamerası ama ne bileyim s23 ultra deyince insan bi duruyor 😊
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery

Kanka  gerek yok zaten sabah çektim ayrıca odak renk ve doygunluk olarak s23 ultra s24 ultradan bile harika bir kamerası var **bleep** ettiysen karanlık bir alanda gölge bir alanda fotoğraf çektim S23 Ultra Video Performansı Görmek İstersen Youtube Kanalıma Gir Deyrulzafaran Manastırı Videomu İzle Nasıl Bir Kamera Var Sonra Elindeki O A54 Ün Kamerasına Bak Ve Deki Keşke S23 Ultram Olsaydı Görüntüye Bak Diyeceksin 😇 S23 Ultra Rüya Gibi Sadece Düşük Işıkta Çektim Aşağı Paylaşımlarımda S23 Ultradaki Odak Netleme Renk Doygunluguna A54 Ve A73 De Gelemez Bakabilirsin A54 Telefonun Kamerasıda Rezalet Ben Aldım A73 Yok Diye Aldım Eğer Olsaydı A54 Almazdım Ön Kamerasına Bakman Yeterli A54 Telefonun 😁

0 Likes