cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: 01-30-2024 06:09 PM)
278 Views
Bayram32
Expert Level 2
Options
Galaxy Gallery
Öylesine çektiğim bir kare

image

14 Comments
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Performans nasıl,ısınma gibisinden?
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Baya iyi. Bide şunu far k ettim ısınsa bile soğuması hızlı oluyor gibi geldi. Pek fazla oyun oynayan biri değilim ancak pil performans tam bit atom karınca
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Teknosada ve samsung uskudar da inceledim s23 le karşılaştırdım kameralarını.kamera olarak s23 daha bi iyi mi acaba,
batarya iyi gidiyor galiba
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Bende alfaturkten s23 daha iyi çekiyor dedigini duydum. Cihaz yeni belki gelecek güncellemelerle önüne geçer diye düşünüyorum. Orda karsilastirilanla genel günlük kullanımdaki farki göremezsin orda hersey standart bazı koşulda o iyi olabilir bazı koşulda s24
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Doğru diyosun,sadece 50 mp 3:4 le denedim ikisinide,ya liz s23 kamera uzun süre açık tutunca ısınma yaptı,belki teşhir ürünüdür diye olmuştur.
Kasa olarak ikisinin baz versiyonları çok kullanışlı gözüküyor.1 haftaya kadar karar vereceğim.
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Işıklı ortamda vs 50 mp hdr iyi çalışmıyor keşke düz deneseydiniz. 8gen 2 hakkında kötü yorum duymadım. Isınma sorununa birsey diyecemeyecegim. S25 serisinde tasarım lens falan değişecekmis ceo degisecekmis ozaman s23 alin fazla para vermeyin bence s25e geçersiniz belkide
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Bence s24 daha iyidir genel günlük işlerde islemci olarak da öne gözüküyor ve 7yil güncelleme söz konusu
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
S23 e de 6.1 gelecek.belki .
7 yıl kimse telefon kullanmaz bu ülkede.s25 çıksın çoğunluk 24'un 7 yılını unutur 😀
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Doğru diyorsunuz 7 yıl kimse kullanmaz sadece söylemek istedim😂