cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 su altı çekimi

(Topic created on: 2 weeks ago)
282 Views
Tagemci
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery
9 Comments
Yasincicek
Active Level 3
Galaxy Gallery
Büyük cesaret şahsen ben telefonu deniz göl vs . Suyun altında kullanamam.. Nedense su geçirmezliklerine ikna olamıyorum .
Tagemci
Active Level 4
Galaxy Gallery
S20 FE cihazımı da aynı şekilde kullandım hiçbir şekilde sorun olmuyor. Üçüncü parti su çıkarma programları ile tüm su rahatlıkla çıkıyor.
Lushyy
Active Level 10
Galaxy Gallery
Tatlı su, havuz suyu veya musluk suyu gibi sulara gönül rahatlığıyla sokabilirsiniz ancak deniz suyu tuz içerdiği için oksitlenmeye sebebiyet verebileceğinden deniz suyuna sokmaktan bence de kaçınılmalı. Diğerleri için de şunu diyebilirim, suya karşı dayanıklılık vaadi veriyorlar. Yani su geçirmezlik vaadi vermiyorlar. Onun için gerekmedikçe tabii ki suya sokulmamalı. Şahsen bu güne kadar su aldığı için bozulan IP68 sertifikalı bir samsung cihaz görmedim de duymadım da.
Burakylcn
Active Level 8
Galaxy Gallery
Bendede note 9s vardı Bi ara selaleya soktum hiç birsey olmadı sorunsuz calisiyordu ama van gölüne soktum video çekmek için telefon kapandı 1 gün pirince batırdım yani tatlı su zarar vermiyor ama tuzlu su içinden geçti 😂
Lushyy
Active Level 10
Galaxy Gallery
Deniz suyu olsa yine iyi de, Van gölü nedir arkadaş ulti atmışsın sen 😀
0 Likes
Burakylcn
Active Level 8
Galaxy Gallery
Su çok güzeldi gircek yerde yoktu bende telefonu soktum 😂
Mr-Doctor
Active Level 7
Galaxy Gallery
Havuz yada nehirlerde kullanılabilir ama deniz suyunu tavsiye etmem. Oksitlenme yapabilir. Ayrıca cihazı suya sokacak olsaydım buna değecek guzellikte bir yerde sokardm 😅
Tagemci
Active Level 4
Galaxy Gallery
Akçay plajında soktum çok daha iyi bir önerin var mı?
0 Likes
Galaxy Gallery
Yapmayın hocam sıkıntı çıkabilir video için teşekkürler 🔥1744363493317.gif