cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Kamera Tutarsızlığı

(Topic created on: 12-15-2024 01:27 AM)
30 Views
sefaozcan0034
Active Level 3
Options
Galaxy Gallery
İlk fotoğraf gece modu seçeneği kapalı. Diğer fotoğraflar da açık. Kamera bana çok tutarsız geldi. Bir bakıyorsun evet çok iyi bazen bakıyorsun aldığına pişman ediyor insanı. Özellikle ön kamera ışığın az olduğu gece çekimlerin de aşırı kötü performans veriyor. Normal koşullarda s23'ün ön kamerası ile çektiğim fotoğraflar sanki daha net sonuç veriyordu. Sizde de aynı problem var mı?
image

image

image

image

2 Comments
Galaxy Gallery
Merhaba kardeşim 🤗 ,

(ALINTIDIR)

Öncelikle "Kamera lensinizin" bulunduğu kısmı, nemli bir bez aracılığıyla temizlemenizi öneriyorum. Bastırmadan, kibar bir şekilde çevresini temizlemenizde fayda var.

Ayrıca Ekran koruyucu gibi aksesuarlara sahipseniz eğer, çıkartarak/yine aynı şekilde Kamera kısmını temizleyerek deneyebilirsiniz.

Başka bir yol olarak, Samsung Members>Destek>Tanılama>"Kamera" seçeneğini kontrol edin.

Yaptığınız testte donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"Kamera" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde members yetkilii ekibi yazılı olarak sizlere bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Kesinlikle ama kesinlikle konu hakkında Kamera uygulamasının verilerini silmeyi de deneyebilirsiniz;

"Ayarlar>Uygulamalar>Kamera>Depolama>Veriyi sil" seçeneğine tıklayın.

Sorunun devamı hâlinde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret ediniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi geceler dilerim 😊 .
0 Likes
s24userr
Active Level 5
Galaxy Gallery
Söyledikleriniz doğru ben de yaşıyorum bu ve bu gibi durumları s24te, umarım one ui 7 ile çözülür
0 Likes