cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 kamera sorunu

(Topic created on: 11-02-2024 03:08 PM)
224 Views
Midoriyaizuku35
Beginner Level 3
Options
Galaxy Gallery
S23 kamerasında 3x zoomdan sonra kalite ve renk düşüyor videolar ve fotoğraflarda da aynısı oluyor. Kaç tane güncelleme geldi düzelme yok? Kamera ayarlarını sıfırladım. Kamera belleğini temizledim hâlâ düzelen bir şey yok. 

image
3x zoomdan öncesi gayet iyi

image
3x zoomdan sonrası düşen renge bakın

5 Comments
YunusG
Active Level 8
Galaxy Gallery
Tahminimce 3x'ten sonra Telefoto (en alttaki, üçüncü kamera) kameraya geçiyor. Eğer kamera engellenirse otomatik olarak diğer kameraya geçiyor (sadece ana kamera ile telefoto kamera, sadece 3x ile 10x arası). En alttaki kamerayı kapatıp tekrar dener misiniz? Kamerayı tamamen kapatıp birkaç saniye bekledikten sonra ana kameraya geçmesi gerek.
Midoriyaizuku35
Beginner Level 3
Galaxy Gallery
En alttaki kamerayı kapatın derken bir kumaş ile kapattım doğru anladıysam eğer. En alttaki kamera kapalıyken 3x den sonrası görüntü yok bekledim ama kameraya da geçiş yapmadı?
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy Gallery
Kumaş tam olarak kapatmamış olabilir. Parmağınızla sıkıca tutun isterseniz. Ben S20 FE'de yaptığımda oluyordu. Yeni cihazlarda farklı olabilir belki bilemiyorum.
0 Likes
Midoriyaizuku35
Beginner Level 3
Galaxy Gallery
Şimdi daha sıkı bir şekilde kapattım gerçekten dediğiniz gibi oldu? Sorun çözüldü gibi duruyor nasıl oldu bu hiç anlamadım? 😅 Az kalsın fabrika ayarlarına dön falan demek zorunda kalacaktım.
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy Gallery
Kamerayı kapatınca otomatik olarak diğer kameraya geçiş yapıyor. Kalıcı çözümü var mı bilmiyorum ama telefoto sanırsam yakınlaştırınca daha iyi çektiği için telefoto tercih ediliyor. Pro modda çekebilirsiniz.
0 Likes