cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe

(Topic created on: 04-23-2024 11:51 AM)
162 Views
korayGS
Active Level 10
Options
Galaxy Gallery

image

15 Comments
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Yani Samsung S23 Fe S23 + Cihazları Neden Çıkarıyor S23 Ultra Alamayan İnsanların Kendini Biraz Daha Düşük Bütçe İle Kendisini Mutlu Etmesini Sağlamak İçin Sanırım 50mp Kameranız Var Ve Üzücü Koydukları Lensin Konstrastına Bak Neyse Üzücü
0 Likes
korayGS
Active Level 10
Galaxy Gallery

Istesem en iyisini alırım görgüsüz, Hadi canım 

Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery

Ben  Yapmıyorum Samsung İşte Bazen Yapıyor Böyle Şeyler Üzücü 🤘🙏

0 Likes
şevket8097
Active Level 6
Galaxy Gallery
Bu nasıl bir aciklama insanlarin hangi telefonu aldigi sizi ne ilgilendirir bir firma illa en üst cihazini mi satmak zorunda o zaman iphone se iphone plus mini serileride olmasin ne kadar boş bir aciklama forumda bosa yer kapliyo bu yorum
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Yok be keşke 200mp yapsaydı kamerayı demek istedim keşke herkese adaletli bir şekilde yüksek performans sunulsa demek istedim dostum neden boş yer kaplasın aaaa fikrimi söyledim ne var 😂
0 Likes
şevket8097
Active Level 6
Galaxy Gallery
Mp degerine bakarak kamera kıyaslamak doğru değil xiaominin mpler 200den aşşağı inmiyor ama sunduklari fotograflar iphonun yanina yaklasamaz bu paraya bu aslında iphone 11 bile 5 sene onceki telefon 25den satilirken s23 fe 20lerde satiliyo ülkemizin sartlarinda bu maalesef
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Şevketcim Şimdi Öncelikle Ben S23 Fe S23 + Plus Cihazlarada Keşke 200 Mp Samsung Lens Kameraları Koysaydıda Keşke Daha Üstün Performans Alabilseydi İnsanlar Demek İstedim Şu An Ciddi Anlamda A55 Cihaz Çıkardılar 19.500 Tl Geçen Seneki A54 Cihazın Tıpatıp Aynısı Ve Ön Kamerası Kullanılmaz Halde İşlemcilerde Çok Önemli Bu Konuda Malesef Kamera İyi Olsada İşlemci Kötüyse İyi Sonuç Alınamıyor İşte Bu S23 Fe Nin De İşlemcisi Exynos 2200 Olan İşlemci Fotoğraf Performansında Güzel Bir Dengeleme Sunamıyor Bazen Yani Renkleri Konusunda Fotoğraf Konusunda Malesef Samsung Bu Exynostan Vazgeçmediği Sürece Kendi Ayağına Sıkmaya Devam Edecek Neden S23 Ultra Ve S24 Ultrada Snapdragon Kullanıyorda Fe Ve Plus Modellerinde Exynos Kullanıyor Samsung Bunuda Sorgulamak Gerekiyor 🙏🤘
roofdoor
Active Level 5
Galaxy Gallery
sen ultra kullansan da çoğunlukla 200 değil de 12mp ile çekeceksin çünkü fotoğrafın en kolay işlenebildiği çözünürlük o, az piksel var ve ışık, gölge daha iyi işlenebiliyor. yani kısaca fotoğraf daha iyi çıkıyor. 200mp, 50mp kullandığın alanlar çok nadir. örneğin S23FE'de 12mp ile çektiğiniz bi fotoğraf 50mp'den çok çok daha iyi görünüyor. iş koydukları lenste bitiyor. ayrıca işlemcinin de etkisi çok var ama s23fe'deki exynos, snapdragon 8g1'den daha iyi fotoğraf çekiyor. 8g1 de samsung üretimi zaten. s24 ultra'daki 8g3 tabii ki daha iyi fotoğraf işleyecek
roofdoor
Active Level 5
Galaxy Gallery
ayrıca bu arkadaş hangi modla çekmiş bilmiyorum ama aşırı kötü çıkmış. bende daha iyi çıkıyor fotoğraflar