cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Astrophotography

(Topic created on: 06-02-2024 10:54 AM)
295 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

Kalite muhtemelen aşırı düşmüş olacak. Ayrıca RAW olarak çekildi ben kendim Lightroom da düzenledim. O yüzden aşırı profesyonel sonuç beklemeyin. Kendimce düzenleyip olabildiğince yıldızları açığa çıkarmaya çalıştım. 4 ila 8 dakika arasında pozlamalarla çekildi. Yanlış yaptığım veya iyileştirebileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin.
15 Comments
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Siz de kendi çekimlerinizi paylaşın. Gökyüzünü izlemek pek hoşuma gidiyor.😃
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Önerim:
Pozlamayi maks yap
Olabildiğince etraf karanlık olsun (hem kalite hem yıldızlar daha belirgin oluylr)

Geri kalanları bende pek bilmiyorum ultra telefon çok deneyinleme fırsatım olmadığı için
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Evet, tam olarak öyle yaptım. Astro modunda zaten sadece süreyi ayarlayabiliyoruz. Karanlık yer bulmak da zor olmaya başladı. Bunu şehrin 2-3 km dışında çektim. Bu arada telefon Ultra değil, düz S23. Sağolun.
axeno
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Duz s23e göre sonuç süper o zaman 😄 ben ultryala kiyaslamistim
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Gallery
Emeğinize sağlık,
Daha önceden diğer telefonum ile almış olduğum bir yıldızlar fotoğrafını paylaşıyorum.
İyi hafta sonlarıIMG_20230807_230448_1000009207_1711812137.jpg
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Bunu nasıl çektiniz? Telefonu mu hareket ettirdiniz? Emeğinize sağlık.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Gallery
Bu fotoğrafı resmin altındaki filigran ile yazan telefon aldım o makinede sonsuz deklanşör açık özelliği var, uzun pozlama olarak geçen çekim modunda yıldızlar gece çekimi gece trafikte uzun ışıklar gibi modlar bulunuyor ben bunu Yıldız modunda aldım telefonu ayarlıyorsunuz ve yaklaşık 2 saat kadar açık kalıyor(bu resim için geçerli) daha fazla açık bırakırsanız bu dairesel bir şekil alıyor, maalesef bu mod bizim telefonlarda yok. Fotoğrafa exif bilgilerini ekliyorum en sağda altta yazan 2.540 saniye 42 dakika 33 saniye açık kalmış.
İyi pazarlar dilerim.1717318035409.jpg
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Hm anladım. Çok iyiymiş umarım samsung da ekler.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Hayır yok. En fazla 10 dakika oluyor.
0 Likes