cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE

(Topic created on: 05-17-2022 06:02 PM)
1684 Views
YağmurS20FE
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery
54 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bende senden özür dilerim birdaha bana yaptığın yorumları silmek yok o yorumlar benim için çok değerli anlastikmi neyse daha fazla uzatmayayim umarım cevabını alırsın dostum kendine iyi bak
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bunlar hep kadınlara karşı önyargıdan ortaya çıkıyor Erkekler de atıyor selfie ama onlara hiçbirşey diyen yok
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Hiç zannetmiyorum hiç de görmedim ben hatta geçende birine yüzünü atsaydın diyordun hem bırak şu avukat muhabbetlerini de kendi işine bak sen membersın avukatınmısın acaba hem sana değil tolgaya yazdım ve sözüm sana değil genel anlamda herkes içindi
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Herşeye niye verdayı karıştırıyorsun sen ne alaka konuyla Bende çok meraklı değilim senle görüşmeye Başkasına yazdığıma cevap yazan sensin Neyse İyi akşamlar
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Haklısın demek fikrîni söylemek, karışmak yaptığı şeye müdahale etmek olur senin yaptığın gibi neyse uzatmayalım sen de kendine iyi bak
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Umarım anlayışlar zihniyetler değişir dostum Atatürkünde dediği gibi dünyada her şey kadınların eseridir.
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Aynen kardeşim ya fotoğrafta kişinin görüntüsünün olması niye batıyo millete anlamış ta değilim İnstagramda doğa fotoğrafı atana müdahale ederler mi acaba niye atıyorsun diye sanmıyorum bence yakın plan selfi olmadıktan sonra hiç bir sakıncası yok zaten bi yasak ta yok
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Topu topu zaten koskoca forumda 3 5 bayan kardeşim kaldı ya bırakın paylassinlar kurallar çerçevesinde bir sıkıntı zaten yok onlar bu forumun gülleri hepsi için konuşuyorum bu yalnış zihniyet yanlış düşünce bu forumun kalitesini düşürür bu güzel kardeşlerimin resimleri değil 🤗 😊
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Evet kardeşim tam da bu bir iki tane de selfie atanımız oluversin zaten manzaranın güzelliği selfienin önüne geçiyo var yok ne farkediyor anlamış değilim Aynen kaldırmaları gereken asıl kendi çürük zihniyetleri
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Sonuna kadar katılıyorum sana dostum biz burda oldukça bu tür zihniyetlerin forumun kalitesini düşürmesine göz yummayacagiz daha güzel daha çağdaş bir forum için burdayız inşallah 🤗😊