cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sınırsız İnternete geçtim

(Topic created on: yesterday)
331 Views
kagannn
Active Level 7
Options
Galaxy Gallery

Başlarım böyle aşkın ızdırabına deyip sınırsız tarifeye geçtim. 60gb yetmiyordu. Sizler kaç GBlık paketler kullanıyorsunuz?

image

41 Comments
ceydaarslan
Active Level 5
Galaxy Gallery
Fiyat nedir
salim58
Active Level 5
Galaxy Gallery
Bin tl demişlerdi bana
kagannn
Active Level 7
Galaxy Gallery
İki türlü sınırsız var biri 1000 tl olan bide 1200. 1000 TL olan sınırsız tarifede 10 mbps hız kısıtlaması var. 1200 olan tarifede baz istasyonundan alabildiğin maksimum hızı alıyorsun. Ben 1200 TL olanı tercih ettim.
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Sınırsız mobil internet lüks olmamalı. Diğer operatörler de sunmalı. 5G'ye geçiyoruz artık kotalar çok saçma. Ülke 30 yıl geriden geliyor mobil operatör konusunda.
Galaxy Gallery
Tr deki 3 tane œ operatör yüzünden bu ülkede telekomünikasyon asla gelişmeyecek. Fiyatları ortak belirliyorlar ki rekabet olmasın ve halk fahiş fiyata ses çıkarmasın , birisi 300 lira fatura diyor 500 alıyor bir diğeri çıkıyor İnternet 5mbps deprem oluyor puff kayboluyorlar. Onlarca şirketin tr de sunucu bulundurmamasının sebebide onlar berbat altyapı ve hız . Gerçekten 3.sınıf ülkesi yaptılar bizi
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bir de ödeme sistemleri için Türkiye de sunucu bulundurma şartı koydular. Bundan dolayı da Paypal Apple pay Samsung pay Google pay gibi uluslararası sistemlerin hiçbirini kullanamıyoruz. Buraya sunucu açmalarını istiyorlar ama sizin de dediğiniz gibi altyapı ve hız sorunlarından dolayı açmıyorlar.
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Galaxy Gallery
keske sadece mobil operator konusunda olsa :(
Prod_by_lemm
Active Level 4
Galaxy Gallery
Bir de en pahalıları 🤭
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Kabileler 5G ve sınırsız interneti çok uyguna kullanıyor. Ülkece düştüğümüz hal bu.
0 Likes