cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Not 10: brawl starmı daha güzel yoksa fnafmı fnaf:dünyadaki en iyi hikayeli oyun

(Topic created on: 04-07-2021 01:03 PM)
339 Views
gaziantep27
Active Level 3
Options
Galaxy Gallery

image

7 Comments
şule
Beginner Level 4
Galaxy Gallery
Ben bu oyunu seviyorum
0 Likes
gaziantep27
Active Level 3
Galaxy Gallery
Arkadaşlar isteyen istediği oyunu söyleyebilir ama sadece adını söyleyin
0 Likes
TuğraÖzen
Active Level 7
Galaxy Gallery
FNAF'ın hikayesi mi varmış?
0 Likes
Arda1238
Active Level 8
Galaxy Gallery
Oyunu bölümleri
0 Likes
haklisin
Active Level 9
Galaxy Gallery
William Afton ve Henry emilie 2 ortak bunlar gidiyorlar robot falan yapıyorlar oyunda gördüğümüz. Sonra bu William in 3 çocuğu var Micheal (en büyüğü) Evan ve Elizabeth Henry nin ise 1 kızı ismi de Charlie Henry Charlie yi korumak için Puppet adında bir robot yapıyor (fnaf 2) ve ona yeşil bilekliği hedef gösteriyor. Bilekligide kızına takıyor. Sonra bu bizim Micheal arkadaslarini cagiriyor Evan i şaka amaçlı Golden Freedy nin ağzına koyuyor ve odadaki nemden robot un ağzı kapanıyor bu çocuk da komaya giriyor bunada 1983 Isırığı deniyor. Sonra bu çocuk ta komaya giriyor komasındada "Biz tolette iftar yaptik" diyen robotları görüyor bu olayda Fnaf 4 de gerçekleşiyor. Sonra Yaylı kiliti icad eden Henry olduğu için William intikam istiyor. Sonra bu çocuklar Charlie yi restorandan dışarı atıyorlar puppet neden gelmiyor çünkü puppet in kutusunu kapattılar. Bu William da o anda geliyor Charlie yi öldürüyor. Sonra puppet dışarı çıkıyor zar zor yağmur olduğu için ıslanarak bozulmadan önce Charlienin ölü bedenine sarılıyor Sonra bu Charlie nin ruhu Puppet in içine giriyor (fnaf 2 puppet) Sonra bu Henry bayağı bir depresyon gibi birseye giriyor o siradada William diyor ağa ben ölümsüz olmanın yolunu buldum ama bunun için çocuk ölüsü lazım diyor bu William da gidiyor restoran açıyor tüm çocukları öldürüyor en son Kalıntı diye birsey oluyor bu madde insanı organları olmasa bile yasatabiliyor Sonra William bunu spring Bonnie kostumune koyuyor. Sonra bu Elizabeth varya oda işte orda robotlar onu başka çocuk sanıyor öldürüyor. Sonra William diyor ağa varya çok iyi oldu ölümsüz oldum Sonra bu çocukların ruhları geliyor bizim William in peşinde williamda yakalanmamak için Springbonnie kostumune giriyor ve yaylı kilit çalışıyor bu William orada ölecek ama kalıntı vardı ondan olmuyor SpringTrap oluyor Sonra bu Puppet gidiyor ruhlara diyor ağa siz gidin şu robotların içine girin devamında var ama hepsini burada anlatamam
0 Likes
gaziantep27
Active Level 3
Galaxy Gallery
Ohoho Scott hala oyun yapıyor yarın bir bakarsın adam oyunu yapmış fnaf tam 5 altın madalya ve oskar ödülleri alan bir oyun
0 Likes
popki23_kitty
Beginner Level 2
Galaxy Gallery
Fnaf a bayılıyorum kanada bayılıyorum
0 Likes