cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kalbi iyi olanın yolu zordur

(Topic created on: yesterday)
143 Views
Poğça
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

image

18 Comments
sepyadam
Active Level 10
Galaxy Gallery
Güzel paylaşım 👏 Daha çok kitap paylaşımı görelim members da
Poğça
Active Level 4
Galaxy Gallery
Teşekkürler çok sağolun inşallah bakalım 😊🤗🦋📚
sepyadam
Active Level 10
Galaxy Gallery
Kişisel gelişim kitapları okuduğunu gördüm, senden bir tane daha yok'u da almışsın 😊 Sana, Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı'nı ve Sinan Canandan insanin fabrika ayarları serisini öneriyorum. Hiçlikten Gelen güç adlı bir kitap daha var, benim favorim o.
Semih_A255G
Active Level 5
Galaxy Gallery
Bende okumuştum o kitabı güzel bir kitap 🙏
Poğça
Active Level 4
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim,olur bakarım.Kisisel Gelişim kitaplarının çok faydası var.🙏
sepyadam
Active Level 10
Galaxy Gallery
3 yıl kadar insan beyni ve psikolojisi okudum araştırdım. Aslında kişisel gelişim kitapları bilinçaltında bizleri olumsuz etkiler. Sende eksik olan ne ise onu gözüne sokar öneri de bulunurken . Altını çizerek okudun mu, ve yukarda yazdığım kitapları okursan böyle birşey yaşamazsın. ve Çok konuştum ama, son olarak şu tavsiyeyi yapmak gerekiyor, çok okuyup araştırmaktansa az okuyup, oradan aldığın şeyi hayatında uygulamaya başlamaya çalışman. Çünkü cok sey öğrenip, hiçbir şey yapmama psikolojisi diye birşey var. Ben zaten biliyorum dedirtiyor insana ve tembelleştirip harekete geçmesini engelliyor.
Poğça
Active Level 4
Galaxy Gallery
Evet kesinlikle öyle,hayatımda da uyguluyorum bunu.Kimin iyi,kimin kötü olduğu zaten anlaşılıyor.Sadece bizler kabul etmek istemiyoruz.Ama sonradan üzülen bizler oluyoruz malesef.Herseyden ders almak kdr güzel bir şey yok.Sende bilgili ve araştırmacısın.Emek gerekiyor böyle şeylerde.Şuan elimde yeterince kitap var.Bitince dediklerini alicam aklımda :) Çok teşekkürler yorumlar için.Katkı sağladınız.
sepyadam
Active Level 10
Galaxy Gallery
Ne demek😊
Deagresi
Active Level 4
Galaxy Gallery
Evet çok doğru paylaşım için teşekkürler 😊