cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3

(Topic created on: 09-13-2021 06:24 PM)
748 Views
BoraS20FE
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

image

image

Gayet akıcı ve kamerası çok iyi. Tek kötü yanı kalemi yerinde yoktu😂
23 Comments
Galaxy Gallery
OHA HARİKA ALLAH BANA DA GÖRMEYİ NASİP ETSİN😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Yaklaşık 30 dakika kullandım ve tek kelimeyle mükemmeldi.👌
Galaxy Gallery
Hakkaten? Bende istiom
Galaxy Gallery
30 dakika nasıl oluyor ya ben 80 dakika kullansam hat takip akraba arasam olmuyor mu 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 şaka bi yana wifi araması gibi sonra diğer başla cihazlardan arama ve mesaj özelliği varmı bende alicam bunu allah izin verirse 2050 de almayı düşünüyorum 😅 😅 😍 😍 😂😂😂😂😂
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Vardı diye hatırlıyorum. Bir de stanta bi Z Fold 2 kullanıcı gelip değişim kampanyası var mı diye sordu. Adam zenginmiş😄
Galaxy Gallery
Woawwwwwww
Galaxy Gallery
Oha la ee adam zengin bizim akrabalarda zengin bu kadar telefon almazlar ama alsalar hemen alırlar bizim akraba hafta da sürekli araba değiştiriyorlar ben de dedim onu yapacağına böyle birşey al dedim o da bakarız dedi ama onu bunu bırak elini alıp ta incelemesi ayrı güzel bir his😍😍😍😂
0 Likes
Galaxy Gallery
A30 tab s6 lite ile takas yapabilir miyiz ben teknosa görevlisine söyledim 2050 bana s21 ultra ayarla 2050 alicam diye o teknosa görevlisi abi hiç sorma o zaman hiç bulamazsın diye cevap verdi ama teknosa kalitede 1 numara hele samsung ile çalıştığı zaman
0 Likes
leblebiBANU
Active Level 5
Galaxy Gallery
Parayı veren düdüğü çalar istersen 50 yıl dua et sadece allahın rızası için dua edersin dua para mülk için işe yaramaz