cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S22 Ultra

(Topic created on: 02-08-2024 07:19 PM)
250 Views
shizerk
Active Level 7
Options
Galaxy Gallery
5 Comments
burchina21fe
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Keyfe bak ❤️
A73_MKG_2022
Active Level 10
Galaxy Gallery

Nasıl kamerası var yaw bir de bizim a73 e bak yaw çöp bir telefon parasını da etmiyor  yapsa hemen bir iPhone alirik da alamik işte...

Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
A73 un parasına hangi adam akıllı bir iPhone alabilirsin ki o zamana daha iyi bir telefonunu alsaydın ki samsungun ki a73 un neresi kötü şuan bu fiyat için hiç bir Oluru yok ama çokda kötü bir deneyim vermemeli diye düşünüyorum
0 Likes
A73_MKG_2022
Active Level 10
Galaxy Gallery
Vallahi orasını bir ben bilirim bir de Allah bilir
Aldığım da sıvı soğutma olduğunu söylediler oyuna falan girdiğimde soba yaksam bu kadar ısınmaz ikinci olarak da kamera 108 mp diyor ya kesinlikle sayılara aldanmamamız gerekiyor 50mp lik telefonun kamerası benimkinden 1000 kat daha iyi usta
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
778g güzel ve dengeli bir işlemcidir Snapdragon kalitesinin olduğu bir işlemci ve sende bu kadar ısınması ilginç sanırım a73 için kullanılan Kamera lensi çok kaliteli değil o yüzden kötü çekiyor sana göre ama geneldede çok iyi bir kameraya sahip olmadığı söyleniyor sıvı soğutma evet Duymuştum bir yerden ama çok büyük bir alan kaplamıyordur ne kadar bir etkisi olur tartışılır a73 almadan önce daha iyi cihazlara bakabilirdin aslında s21 fe gibi cihazlara çıktığı zamandada fiyatına göre pek tavsiye edilmiyordu yine şuan zaten a73 fiyatları s22 ile aynı neredeyse feci durumda
0 Likes