cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fotoğraf Yarışması Sonuçları 🥳

(Topic created on: 12-26-2023 09:06 PM)
674 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery
Arkadaşlar dün bir fotoğraf yarışması düzenledim ve yaklaşık iki saat önce sona erdi. Katılan, katılmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Artık sonuçları açıklama vakti geldi 🥳

1. Alfatürk
image
11 Beğeni ile

2.
Tolga67
image
7 Beğeni ile

MehmetYalcn
image
7 Beğeni ile

ÖmerM525G
image
7 Beğeni ile

3. SerhattK
image
6 Beğeni ile

Evet arkadaşlar sonuçlar bu şekilde. Kazanan abilerimi ve kardeşlerimi kutluyorum. Katılıp da burada bulunamayan diğer arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Aslında burada önemli olan bu güzel etkinliği beraber yapabilmemiz ve güzel vakitler geçirebilmemiz. Daha nice etkinliklerde buluşmak dileğiyle yarışmamız burada son buluyor. Kazananların ödüllerini en kısa sürede tatmin edeceğim. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum😊

19 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Öncelikle yarışmayı duzenledigin o eski günlere bizi geri döndürdüğün için çok teşekkür ederim karizmam yarışmayı kazanan katılan kardeşlerimi tebrik ediyorum beğeni atan herkese sonsuz teşekkürler 😍 😍 😍
Mersault
Active Level 5
Galaxy Gallery
Hocam tebrikler fotoğrafınızı beğendim👍
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Rica ederim abim. Arada yapmak lazım böyle iyi hissettiriyor 😃😊
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Tabiki karizmam eski günleri anıyoruz gırgır samatanin herkesin bir olduğu o günleri emeğine sağlık 😍 😍
Galaxy Gallery
Tebrikler dostum 👍 Yarışma bittiğine göre açık konuşmak gerekirse en çok senin fotoğrafını beğenmiştim gerçekten farklı bir havası var sepya tonunda gene klasını konuşturmuşsun 😍😊
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Mekan zaman denk geldimmi elimden geleni yapıyorum dostum önemli olan fotoğraf değil aslında birlik beraberlik o duyguyu hissetmekti sizin gibi dostlarım kardeşlerim olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum ben teşekkür ediyorum tebrik ediyorum 😍😍😍
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Çok doğru abi ya, İnşallah dahada iyi oluruz 😊
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
İnşallah karizmam inşallah 😊😊😍