cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cok tuhaf

(Topic created on: 10-12-2024 10:55 AM)
177 Views
Emrah33
Active Level 7
Options
Galaxy Gallery

Ipone 11 yaklasik 7 sene oncesinde cikti ve hala sıfırı peynir ekmek gibi satiliyor ve halen guncelleme aliyor ipone 13 yaklasik 3 senelik telefon hala sifiri satiliyor ve fiyat kabi yasamadi daha tuhafi ise samsung s24 plus samsung un en guncel telefonu ipone 13 ile ayni paraya satiliyor cok cok tuhaf

image

6 Comments
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy Gallery
İos yılda 3 telefon çıkarıyor Android kısmı 30-40 telefon. Bişey çok olursa değeri azalır hocam
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Gallery
Ya gercekten yazik ipone lar samsung un yanindan gecemez ekran kamera batarya konusunda cok üzücü
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy Gallery
Hocam samsung yeni bir işletim sistemi kuracak a ve m modelleri gibi serileri için alt marka koyacak Androidden devam edecek alt modeller. Ana marka ise yeni işletim sistemi ile adam akıllı amiral gemisine yönelecek. Belki bi ihtimal ios gibi bir değer katar üst modellerine. Şuan 60 alsan 30-40 a geri satıyon yarı yarıya neredeyse
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Gallery
Bu on yargiyi kirmasi cok zor gercekten ipone da kullandim samsung ta ipone un guncellemeden baska iyi yonu yok samsung un da guncellemeden baska kotu birseyi yok
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy Gallery
Hocam iPhone Android kısmına göre yazılım olarak daha stabil. Az cihaz olduğundan kolay oluyor yazılım kısmı. Adam 5 yıl sonra bile min kasma ile kullanıyor telefonu. Androidde maalesef 2-3 yıla amiral gemiside olsa kasma boy gösteriyor üstüne güncellemeler falan soğutuyor cihazdan. Samsung Apple gibi olmak istiyorsa kendi işletim sistemini kurmalı bence ve sistem sadece üst modeller için geçerli olmalı. Güncelleme konusunda da rahatlık sağlar
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Gallery
Kesinlikle sonuna nokta koyacak birsey yazmissiniz ustune yazacak birsey yok