cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu da benim Samsung Ekosistemim :)

(Topic created on: 08-05-2023 11:43 AM)
1150 Views
Cuneydinho
Active Level 3
Options
Galaxy Gallery
En iyi Samsung deneyimini bir ekosistem oluşturduğunuzda alıyorsunuz. Birbiriyle olan uyumları, geniş yapılandırma ve uyarlama için kesinlikle ekosisteme dahil olmanızı öneririm.

image

16 Comments
Galaxy Gallery
Zenginsin usta 😂 herhalde
Cuneydinho
Active Level 3
Galaxy Gallery
14 ProMax'li bir apple ekosisteminden geçiş yaptım ve inan bana airpods pro 2 dışında memnun kaldığım hiçbir apple ürünü olmadı. Parasını çöpe atan Apple'cılar daha zengin :))
Galaxy Gallery
Aynen öyle samsung alan birdaha asla başka markaya geçeceğini sanmıyorum hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.
Furkan0182
Active Level 4
Galaxy Gallery
Hayırlı olsun abi
Cuneydinho
Active Level 3
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin :)
HakanS23
Active Level 6
Galaxy Gallery
bende de s23 watch 4 classic ve buds 2 pro var ama dediğiniz gibi bi uyum ve yapılandırma göremedim o kadar da
Cuneydinho
Active Level 3
Galaxy Gallery
Herşeyden önce "Ekosistem" ne demek onu bilmek gerek. Sonrasında anlayabilirsiniz uyum var mı yok mu. Misal Buds 2 Pro'nun Bineural ve Transparent modunu Galaxy S serisi dışında bir model yada marka ile kullanamazsın bu bir. İkincisi Watch 4 ve üstü modellerin EKG, Tansiyon, yanıtlama, bağımsız whatsapp vs özelliklerini kullanamazsın. Naçizane önerim ekosistemi özümsemen. Hepsini bağımsız olarak farklı markalarda dene. Sonrasında uyumu zaten idrak edeceksin.
0 Likes
HakanS23
Active Level 6
Galaxy Gallery
buds 2 pronun dediğin 2 modunu da eski huawei telefonumda kullanabiliyordum watch 4 ü de eski telefonumda neredeyse bugünden farksız şekilde kullanabiliyordum samsunga geçince tek **bleep** saatin arada çökmemesi oldu ki bu da huaweide epeydir olmuyordu ayrıca öyle bi saat yapmışlar ki deli dehşet kasıyor ekosistem dediğiniz şeyi abartmayın
0 Likes
Cuneydinho
Active Level 3
Galaxy Gallery
Şimdi dostum bir kere dediğin şey mümkün değil, neden değil anlatayım Buds serisi kulaklıklar olsun, Watch serisi saatler olsun bunların tüm özellikleri One UI'a gömülü :) Kulak içi analizi bize ekran görüntüleri eşliğinde Huawei de nasıl kullandığını kanıtla ki altı dolu olsun iddialarının. Aksi takdirde insanları yanlış yönlendirmiş olacaksın. One UI ve Wearable olmadan hiçbir iddian mümkün değil. Hele bineural hiç değil 🙂 Ekosistem bu demek zaten, Apple ürünleri için de aynıdır bu, Huawei de Xiaomi de. Bende Mi Buds 3 pro da var, xiaomi cihazlarında sadece aktif edebiliyorum işlevlerini.
0 Likes