cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

⭐ ANA KAMERA ⭐

(Topic created on: yesterday)
88 Views
Alicnk
Active Level 1
Options
Galaxy Gallery

image

Galaxy A12 Düzenlenmiş Bir Fotoğraf Mıydı Hatırlamıyorum Eski Bir Fotoğraf Ama Düzenlenmiş Olabilir Ama Öyle Aşırı Bir Edit Yok 

23 Comments
gençefsane
Active Level 3
Galaxy Gallery
Baya kötü
0 Likes
Alicnk
Active Level 1
Galaxy Gallery
Neresi Kötü Dalga Mı Geçiyorsun Veya Gözün Mü Kör Yoksa Bu Cihazın Bu Kadar Güzel Çekimler Yaptığını Çekemiyormusun Boş Yapma
gençefsane
Active Level 3
Galaxy Gallery
Çözünürlük kötü yapraklarin pixelleri sayılıyor ışık dengesiz açı yanlış daha sayayımmı
Alicnk
Active Level 1
Galaxy Gallery
Çözünürlük Düşük Çünkü Members Kalitenin İçine Ediyor Ayrıca Ben Işık Konusunda Bir Sorun Göremiyorum Ve Evet Fotoğrafın Karesi Çok İyi Değil O Yandaki Köprünün Bir Kısmı Kapatmış Manzarayı Ama Yinede Güzel Gözüken Bir Fotoğraf Kesinlikle Tek Sorunu O Köprünün O Kısmının Manzarayı Kapatması Işık Konusundada Nerde Sorun Buldun Onuda Anlamadım Gün Işığında Çektim Zaten
gençefsane
Active Level 3
Galaxy Gallery
Bence members deil sorun cihazın kamerası
0 Likes
Alicnk
Active Level 1
Galaxy Gallery
Members Kaliteyi Düşürüyor Yoksa Bu Cihazın Kamerasına Kesinlikle Laf Yedirmem Bide Şu Fotoğrafa Bak Neresi Bunun Giriş Seviyesi Bir Cihaz İçin Kötü Olabilir Ya Tabiikide Bu Cihaz Süper Fotoğraflar Çekmez Ama Bu Cihaz Baya Düşük Segment Bir Cihaz Ona Karşın Vermiş Olduğu Kamera Performansını Ben Gerçekten Başarılı Buluyorum Kesinlikle Öyle Yani Güzel Çekiyor Hakkını Yememek Lazım Kamerasını Bir S Serisi Gibi Beklersen İyi Gelmez Tabii Giriş Seviyesi Bir Cihazdan Bahsediyoruz Kesinlikle Güzel Çekiyor Gün Işığında Tabii Gece Hakgetire20241218_130110_1000000516_1734516072.jpg20241216_131733_1000000451_1734507626.jpg
bahadirfr
Active Level 2
Galaxy Gallery
gayet güzel 👏🔥
Alicnk
Active Level 1
Galaxy Gallery
Teşekkürler 😊🙏
mehmetakdag
Active Level 10
Galaxy Gallery
Güzel 👍🏻