cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A16 2x

(Topic created on: 4 weeks ago)
160 Views
Alickk
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery
Mudanya Güzelyalı Sahilinden Mudanya Budo İskelesine Kadar Giden Yoldan Bir Kare 
Önemli Bilgi:Renkler Bir Filtre İle Biraz Daha Canlı Yapıldı
image

32 Comments
MAGNÉT
Active Level 6
Galaxy Gallery
Harika..
Alickk
Active Level 6
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim 😊
Alickk
Active Level 6
Galaxy Gallery
Yazarak Düşüncelerinizi Belirtirseniz Sevinirim (:
Alickk
Active Level 6
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim 😊
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Normalde bu A1x serileri çok iyi çekmiyor diye biliyordum. Ama birkaç kişiden de gördüm A16 baya iyi çekiyor. Ben o telefona sahip olsam bir s serisi rom yüklerim donanımsal farklar haricinde S serisinden farkı kalmaz cihazın. Ama tabi yeni cihaz knox'da işin içinde olduğundan karar size kalmış. Güzel çekim 👏 😊
Alickk
Active Level 6
Galaxy Gallery
Galeriden Otomatik Adında Bir Filtre Var Onu Uyguladım Renkleri Biraz Daha Canlı Yapıyor Ve Teşekkür Ederim Ben A12 Kullanmışdım O Bile Çok Güzel Çekiyordu Gören Bu Fotoğrafı A12 İle Mi Çektin Cidden Falan Diyorlardı A16'dada Çok Güzel Çekimler Yapabiliyorum Onun Dışında Rom İşinden Pek Anlamam O Yüzdende O İşe Girmeye Pek Gerek Yok Diye Düşünüyorum 😊
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Aslında rom işi hem güzel hem de samsung cihazlarda güvenilir ve kolay. Cihaza çok fazla artı getirebiliyor ama tek kötü tarafı Knox çipinin fuse olması. Bundan dolayı zaten yeni cihazlara önermiyorum. Ancak güncelleme ömrü bittiğinde hala bu cihazı kullanıyorsanız custom romu öneririm
Alickk
Active Level 6
Galaxy Gallery
6 Senelik Bir Güncelleme Ömrü Var Bu Cihazın O Yüzden Sıkıntı Olmazda Garantisi Falan Gidiyor Muydu Cihazın Yapınca?
Galaxy Gallery
Ali kardeşim bence rom yükleme ama genede senin tercihin çünkü yeni bir cihaz ve 6 sene güncelleme ömrü var