cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İnstagram 8k çözünürlük filtre galaxy A34

(Topic created on: 10-15-2024 08:02 PM)
324 Views
Just_S24Fe
Expert Level 1
Options
Galaxy Gallery
İnstagram 8k quality filtre fotoğraf çekenler varsa paylaşabilir yorumlar kısmına
image

18 Comments
Galaxy Gallery
İnstagram ile 8k çözünürlüğun alakasını anlayamadım
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy Gallery
İnstagram Ve snapchatte arama yerine 8k yazınca 8k yapıyor kameranı 8k filtre ekliyor yani kameran iyileşiyor
Galaxy Gallery
Sadece fotoğrafa filtre ekliyor çözünürlük bakımından ise fotoğrafı oldukça düşürüyor ben kullanmayı tercih etmiyorum 8k ile alakası yok yani
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Yanlışın var dostum fotoğraf kalitesini yükseltiyor geliştiriciler tarafından çıkarılan filtreler efekt değil filtre lensini iyileştiriyor bu çektiğim fotografta 8k filtreyle çekildi
Galaxy Gallery
Stok kamera çözünürlüğü ve boyutu : 3060x4080 6mb

Snapcaht 8k efekti ile : 1080x1920 2mb

Yani yanlışın var efekt fotoğraf çözünürlüğünü ve kalitesini bozar ve düşürür 1729016584012.jpg1729016584063.jpg
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy Gallery
İnstagramda çektiğin fotoğrafı kaydettikten sonra sıkıştırılma ihtimali mb azalması felanda bunlar da etken bende güzel çekti bundan bahsettim sadece
Galaxy Gallery
Evet göze daha hoş gelebilir ama kaliteyi artırıyor cümlesi yanlış oluyor. Bende bunu kastettim
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Kaliteyi arttırma renkleri daha iyi veriyor akşam çekim performansı normal stok kameradan daha güzel ve net çekiyor çözünürlük olarak belki de stok kamera yüksektir ve senin attığın örnekte de ama oraya zaten yüksek çözünürlük yazılmaz senin attığın da
Just_S24Fe
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Arama yerine yazarsan snapchatte instagramda 4k 8k bir çok filtreyi bulursun