cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

telefonumun markası samsung galaxy a54 5g

(Topic created on: 05-12-2024 12:48 AM)
436 Views
edaskz
Active Level 1
Options
Galaxy A
merhabalar telefonumun arka kapağında açılmalar oluştu sanırım batarya şişliğinden kaynaklanıyor, bastırdığımda yerine oturmuyor. telefonumun garantisi hâlâ geçerli. en kısa sürede destek talep ediyorum. 
14 Comments
aLyssia
Active Level 6
Galaxy A
444 7711 bu numarayı arayarak destek alabilirsin. Sana en yakın servis merkezinin bilgilerini iletebilirler.
edaskz
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim
0 Likes
aLyssia
Active Level 6
Galaxy A
Rica ederim.
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba edaskz,

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine ve veri yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

F123468
Active Level 4
Galaxy A
Şişme bi andami oldu yoksa düşürme falan mi
0 Likes
edaskz
Active Level 1
Galaxy A
bi bilgim yok. aslında uzun zamandır böyleymiş çünkü kılıfın o kısmı da tam olarak oturmuyordu ve dikkatimi çekmişti bi 6-7 aydır böyle. kılıfın neden oturmadığını, arka kapağın açılmış olduğunu bugün farkettim.
0 Likes
edaskz
Active Level 1
Galaxy A
ayrıca elimden kayıp düştüğü elbet oldu ama bu nedenden kaynaklandığını sanmıyorum. telefonu hep kılıflı kullanırım zaten batarya nedenli olmasaydı elimde bastırdığımda arka kapak rahatça yerine otururdu.
0 Likes
F123468
Active Level 4
Galaxy A
Valla geçmiş olsun bendede a54 var sarj aşırı hızlı bitiyor ve ısınıyor bide bazen yanlışlıkla istemedim yere dokunma yapıyor yani dokunma koruma açık olmasına rağmen yapacam bisey yok yani sendede oluyor mu böyle sorunlar
0 Likes
edaskz
Active Level 1
Galaxy A
evet ben dışarıdayken şarjı da çok çabuk bitiyor. birkaç gün önce sildim ama genshin impact oynuyordum ve telefon ısınıp hemen şarjı bitiyordu. bunlara bi çözüm bulabileceğimizi sanmıyorum maalesef.
0 Likes