cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

telefonum bazen ısınıyo

(Topic created on: 06-27-2020 02:31 PM)
439 Views
yigo
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telefonum şarjdayken isiniyo bu normal mi ?

Telefonum whatsaap instagram vb uygulamalarda isiniyo buna nasil cozum bulabilirim 
Ve bu ana ekran güncellemesi var güncelle diyorum ama güncellemiyo bunu nasil cözcem lütfen destek verin .
0 Likes
Resolved!
yigo
Active Level 4
Galaxy A
şarj adaptörü ve kablosu orjinal
0 Likes
halilibo
Active Level 6
Galaxy A
ben Samsung 25 w alsam telefona bir zararı olur mu sence
0 Likes
yigo
Active Level 4
Galaxy A
bilmiyorum
0 Likes
halilibo
Active Level 6
Galaxy A
telefonu şarja koyduğum zmn
0 Likes
yigo
Active Level 4
Galaxy A
ya bence telwfoncuya gotur bakim yapsinlar sorunlarinida soyle onlara onlar hallederler
0 Likes
halilibo
Active Level 6
Galaxy A
başka sorunun varmı yardımcı olacağım konu falan filan
0 Likes
yigo
Active Level 4
Galaxy A
evt var bu telefonu nasil hizlandirabilirim ve bazi uygulamalarda isiniyo sebebini ve cözümünü söyler misin bana
0 Likes
yigo
Active Level 4
Galaxy A
ve bu ana ekran güncellemesi var güncelle diyorum güncellemiyo neden biliyo musun ?
0 Likes
yigo
Active Level 4
Galaxy A

Telefonum şarjdayken isiniyo ve adaptörüde  buna nasil cözüm bulabilirim .

0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yigo,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes