cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

telefonda ekran kalitesi dusmesi mumkun mu

(Topic created on: 02-23-2023 09:24 PM)
411 Views
cettnna33
Active Level 5
Options
Galaxy A

ABI LUTFEN DOVMEYIN SUREKLU NIYE BISEY ATIYON DIYE AMA PSIKOLOJIM BOZUK WODKQLDLW neyse mumkun mu durup dururken 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cettnna33,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Goro08
Active Level 5
Galaxy A
Saçmalama ne demek sürekli post attığın için azarlamak zaten burası onun için var, sorunlarını halletmek için. İstersen dakika başı da post çıkabilirsin. Neyse ana konuya dönelim. Bana cihazını söyleyebilir misin? Ve ekran kalitesi düşmesi derken tam olarak neyi kast ettiğini açıklar mısın? Örneğin ekranda pikselleşme, bulanıklaşma, kararma veya kasma gibi.
0 Likes
cettnna33
Active Level 5
Galaxy A
A33 5g kullaniyorum ve bilmiyorum yani netlik olarak video izlerken falan onceden daha net gibi geliyordu ama ben yeni bişey aldigimda baslarda hep cok takintili oldugum için şuan gerçekten düştü mü yoksa ben mi çok inceliyorum anlamadim
0 Likes
cettnna33
Active Level 5
Galaxy A
birde bunun kesinliğinden eminim belki koruma camindandir ama mesela bazen pixeller çok belli oluyor renkli renkli kucuk kucuk ama belki korima ekranindandir ama cok kucuk bu da hep mi vardi simdj mi oldu bilmiyorum
0 Likes
Goro08
Active Level 5
Galaxy A
Eğer yeni ekran koruması taktıysanız özellikle hayalet ekran veya mat ekran koruması bu ekran kalitesini ve parlaklığını düşürür. Bir diğeri izlediğiniz içerik kalitesi, internetiniz FHD çözünürlüğe yetmiyorsa daha düşük bir kalite de açar içeriği ve bu da ekranın pikselli görünmesine yol açar. Bu sorunu ana ekranda gezerken de yaşıyor musunuz yoksa sadece bir içerik izlerken mi?
0 Likes
cettnna33
Active Level 5
Galaxy A
Ana ekran da kalite iyi gibi de pixel gorebiliyorum cok dikkatli bakinca cidden bilmiyorum bu bir sorun mu normalde gostermek isterdim ama ss atsam bile siz kendi kalitenizde gorursunuz sanirim
Goro08
Active Level 5
Galaxy A
Ekranınız çözünürlük bakımından amiral gemileri ile nerdeyse aynı çözünürlükte. Pikselleri dikkatli bakınca sanırım çoğu kişi görebilir. Şu anda telefonun ekranını göremediğim için bir çözüm sunamıyorum kusura bakmayın.
0 Likes
cettnna33
Active Level 5
Galaxy A
tamam teşekkür ederim birde eğer telefondan anliyorsunuz yarin size parlaklik ile ilgili bir video atsam normal mi degil mi oldugunu soylebilir misiniz yarin cidden hersey gozume batmaya basladi da biraz takinti dan
Goro08
Active Level 5
Galaxy A
Tabiki
0 Likes
cettnna33
Active Level 5
Galaxy A
Bide sürekli aman şöyle sorun var şöyle sorun var diye post attigim icin millet bu da nasi telefon demesin diye oyle yazdim
0 Likes