cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

telefon

(Topic created on: 12-22-2019 11:11 AM)
341 Views
samess
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar. Samsung A70 kullanıyorum . Kamara ile ilgili bazi sıkıntılar var. Odaklama sorunu en başta. Vede sosyal medyalarda kamera cok yakindan gosteriyor . Ornegin stroylere bakarkende arkadaslarin paylastiklari zomlanmis.yakindan gosteriyor. Ne yapmam lazim yardimci olur musunuz 

8 Comments
hadeshases
Active Level 1
Galaxy A
öncellikle merhaba ayarlardan kamera çekim modlarında kalite yerleri var fotoğrafı öyle deneyin ama odaklama dediginiz optik sabitleyici olmadığı için kamera yüz vs netleme yapamaz a70 kullandım kamera memnun olmadigim için değiştim
Mahir2007
Active Level 1
Galaxy A
Evet katılıyorum
samess
Beginner Level 4
Galaxy A
bende alalı 2 ay oldu. satsam ne kadara satabilirim acaba
hadeshases
Active Level 1
Galaxy A
Samess yani telefonculara sorman lazım 1900 2000 bin arası piyasa düştü çünkü a70 ben sattığımda 4 ay önce 2200 gitmişti s8+ aldım dehşet memnunum
MrKuzey
Active Level 5
Galaxy A

Kamera uygulamasına gir > Yukarıdaki ayarlar simgesine dokun > Fabrika ayarlarına dön seçeneğine dokun. Düzelecektir

samess
Beginner Level 4
Galaxy A
ilk aldigimda gic ayar degistimedim aslinda. ama deneyecegim. tesekkurler .
MrKuzey
Active Level 5
Galaxy A

Rica Ederim :)

Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba samess

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm.

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst üç nokta > Sistem uygulamarını göster > Kamera > Kayıt veya Depolama > Veriyi sil işlemi yaparak kontrol etmenizi  önermekteyim.

Belirttiğiniz sorunun devam etmesi halinde, cihazınızda yüklü olan 3. yazılım kamera uygulamaları kaldırıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

Belirtmiş olduğunuz durum uygulama kaynaklı olabilir, aktardığım tüm işlemlere rağmen sorun devam eder ise uygulama yapımcısı ile görüşebilirsiniz. 

Teşekkürler

MOD