cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

takvim sorunu hk.

(Topic created on: 10-15-2020 01:29 PM)
3369 Views
gosb
Active Level 5
Options
Galaxy A

A21 s telefonda takvimde resmi ve dini bayram günleri gorunmuyor. Nasıl görünür olur

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
takvim ayarlar uste takvim renkleri diyor ona gir googlr ve samsung hesabini onayla yani turkiye tatiler yazar onlari ac bide hava durum bilgisi istersende takvim ayarlar hava bilgisi diyor alta onu acarsan 1 hafta boyunca sicakligi gosterir

View solution in context

0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Google takvim uygulamasını indirin. Sonra varsayılan Samsung takvim uygulamasında sol üst 3 çizgiye tıklayın. Açılan bölümde mail hesabınız üstüne tıklayıp gözüküyorsa "Türkiyedeki tatiler" seçeneğini aktif edin ve kontrol edin.
Olmazsa Samsung Members - Yardım alın - Metin sohbeti kısmından canlı destek ile görüşebilir, yardım alın bölümünde "Soru sorun" kısmından sorup destek alabilirsiniz.

View solution in context

10 Comments
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
takvim ayarlar uste takvim renkleri diyor ona gir googlr ve samsung hesabini onayla yani turkiye tatiler yazar onlari ac bide hava durum bilgisi istersende takvim ayarlar hava bilgisi diyor alta onu acarsan 1 hafta boyunca sicakligi gosterir
0 Likes
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Takvim uygulamasını açın. Google hesabınızı ekleyin. ardından sol üst 3 çizgiye tıklayıp açılan ekranda google hesabınızın yanında ki (v) simgesine tıklayın. Açılan menüde "Türkiye'deki tatiller = Açık" yapın sorun çözülecektir.

Gerekli şekilde yapamazsanız ya da yukarda belirttiğim seçenek gözükmüyorsa "Smart Tutor" uygulaması ile uzaktan destek alın.
@Bolt arkadasimizin cevabıdır.
0 Likes
gosb
Active Level 5
Galaxy A
zaten google hesabı gözüküyor. Ama sol üstte üç çizgi yok
0 Likes
gosb
Active Level 5
Galaxy A

A21 s kullanıcısı varmı. Telefonun takviminde resmi ve dini tatil günlerini goremiyorum

0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Google takvim uygulamasını indirin. Sonra varsayılan Samsung takvim uygulamasında sol üst 3 çizgiye tıklayın. Açılan bölümde mail hesabınız üstüne tıklayıp gözüküyorsa "Türkiyedeki tatiler" seçeneğini aktif edin ve kontrol edin.
Olmazsa Samsung Members - Yardım alın - Metin sohbeti kısmından canlı destek ile görüşebilir, yardım alın bölümünde "Soru sorun" kısmından sorup destek alabilirsiniz.
gosb
Active Level 5
Galaxy A
Tamam play store den google takvimi indirdim. Şu anda takvimim de resmi ve dini tatiller görünüyor. Ancak masaüstünde şimdi 2 tane takvim uygulamasi oldu. Google takvimi şimdi kaldiriymi yoksa kalması mı gerekiyor
0 Likes
gosb
Active Level 5
Galaxy A
Ayrıca eskiden takvimde günlerin üzerinde hava durumu da çıkardı. onu nasıl getirebilirim.
0 Likes
gosb
Active Level 5
Galaxy A
Takvim içinde günlük hava durumunu nasıl görebilirim.
0 Likes
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Takvim uygulamasınin ayarlarinda, hava durumu tahmini secenegini aktif etmen gerekiyor. Bende bu şekilde oluyor S7 Edge. Screenshot_20201015-161339_Calendar.jpg
0 Likes