Original topic:

s20

(Topic created on: 07-15-2025 10:15 PM)
361 Views
hilal_05
Active Level 2
Options
Galaxy A

s20 fe telefonum çok ısınıyor, oyun a oynamıyorum. dümdüz youtube falan. zaten havalar sıcak bir de telefonu elime alınca iyice deli oluyorum. aklımı çıldıracağım yakında

17 Comments
avenger1
Active Level 2
Galaxy A
J7 prime daha iyi sonuç verir bence jsjxdjdj ne varsa eskilerde var diye boşa dememişler
0 Likes
hilal_05
Active Level 2
Galaxy A
valla depolaması biraz daha fazla olsa at cebe telefona para verince param boşa gitmiş gibi hissediyorum
0 Likes
avenger1
Active Level 2
Galaxy A
Kesinlikle haklısın o yüzden telefon alırken bu beni en az 3 5 yıl götürür mü diye sorarım hep. Malum artık yeni çıkan tüm telefonlar birbiriyle aynı. Yeni bir teknoloji yok hepsi reklam sadece
0 Likes
hilal_05
Active Level 2
Galaxy A
zaten bunu da öyle araştırmalar yaparak almadım, acil ihtiyacım vardı. telefonlardan da anlamam pek, satıcı abi de övünce telefonu alalım dedik. sonuç ortada. iphone desen benden uzak Allah'a yakın, sanırım ben dumanla haberleşmeye döneceğim kalanlara başarılar
0 Likes
avenger1
Active Level 2
Galaxy A
Kötü bir deneyim olmuş senin için anlaşılan. Para veriyoruz sonuçta araştırmak en iyisi her zaman. Geçmiş olsun. Bu aralar ateş falan yakmak yasak sen yine de ne olur ne olmaz dumanla haberlesmeyi bir müddet kenarda beklet :)
0 Likes
hilal_05
Active Level 2
Galaxy A
eyvallah hocam, aklımda tutacağım. önerileriniz için teşekkürler🙏
0 Likes
avenger1
Active Level 2
Galaxy A
Rica ederim hayırlı akşamlar
865_S20FE_
Expert Level 5