cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

"Galaxy A32 cihazımda yaşadığım sorun"

(Topic created on: 06-07-2024 12:51 AM)
167 Views
Technologist
Active Level 4
Options
Galaxy A
Merhabalar, telefonum gerek kullanırken gerek ise şarj alırken aşırı ısınıyor ve şarjı çok yavaş alıyor, şarj cihazını değiştim, prizi değiştim, ayarları sıfırladım nafile, geriye birtek telefonu tamamen sıfırlamak kaldı, sizce bu çözüm olur mu? 

Ne yapmalıyım?
9 Comments
Solution
Galaxy A
Gayet normal hocam herkeste olan durum bu
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Yani yaz aylarında oluyor özellikle sizce ne yapmalıyım ?
0 Likes
Solution
Galaxy A
Havalar sebebiyle gayet normal benim cihaz bile ısınıyor sarjda hiç endişe etmeyin
Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Peki hocam endişe etmeyeyim, de nasıl çözebilirim bu durumu?
0 Likes
Solution
Galaxy A
Isınmanın önüne geçmek için şarj ettiğiniz yerin oda sıcaklığı nemi düşük olsun, telefonu şarjdayken kullanmayın ve hızlı şarjı kapatabilirsiniz.
Solution
Galaxy A

Sıfırlama boşuna hocam a32 de kronik bu şarjda kullanınca yanıyor telefon ben de a32 kullanıyorum aynı sorun yazın birde aşırı oluyor bu

Technologist
Active Level 4
Galaxy A
Vallahi hocam kabı çıkarınca hafifledi bakalım, düzelir inşaAllah.
Solution
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
Havalar isindigi icin oyle
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Technologist,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. 
Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır. 

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. 

Servis iletişim bilgilerine ve daha fazla bilgiye aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi... 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes