cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

konum açılınca bluetooth niye açılıyor

(Topic created on: 06-19-2020 04:10 PM)
35882 Views
westworld
Active Level 5
Options
Galaxy A

arkadaslar merhaba.

android 10a ozel birsey mi bu. konumu kapatinca bluetooth acik kaliyor sonrasinda. sadece konumu acamaz miyim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba westworld,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Aynı esnada bluetooth açılması, konum doğruluğunu iyileştirmek için kullanılan bir özelliktir. 

Ayarlar > Konum > Doğruluğu iyileştir > Bluetooth taramasını kapalı konuma getirerek devre dışı bırakabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
hayir bu sorun garip
ayarlar>genel yonetim >sifirla>fabrika ayarlarina don yapiniz merak etmeyin verileriniz gitmeyecek sadece sorununuz cozulecektir
eğer cozulmez ise ayarlar>genel yonetim>sifirla>ag ayarlarina sifirla yapiniz merak etmeyin verileriniz bundada gitmez
eger sorununuz duzelmez ise samsung members ana menusundeki arti(+)ikonuna tiklayarak geri bildirim gondere basarak hata raporuna basarak sorununuzu seçenekler arasinda uyani seçip bu sorununuzu anlatip gonderin
westworld
Active Level 5
Galaxy A
teşekkür ederim her iki sıfırlamayi da denedim fakat sorun aynı. geri bildirim göndermeyi deniyim bir de
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
evet geri bildirimine yanit 2 gun icinde gelecektir
sorununu onlarda çözemez ise yeni gelecek guncelleme yamasi ile duzelir
0 Likes
emre35
Active Level 3
Galaxy A
A50 de konum acinca neden ayni anda bluetooth aciliyor? Bos yere pili tuketiyor! Bunun cozumu nedir
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
hayat eve sığar uygulaması yüklüyse silin o yapıyor
UTQA51
Active Level 10
Galaxy A
ondan dolayı değil bendede olmuştu o telefon A51 eğer hayat eve sığar uygulaması yüklüyse onu silin o yapıyor
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba westworld,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Aynı esnada bluetooth açılması, konum doğruluğunu iyileştirmek için kullanılan bir özelliktir. 

Ayarlar > Konum > Doğruluğu iyileştir > Bluetooth taramasını kapalı konuma getirerek devre dışı bırakabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD