cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ekran kaydedici

(Topic created on: 05-18-2020 03:50 PM)
2034 Views
çikolata4848
Active Level 4
Options
Galaxy A

Selamlar A51 cihazı kullanıyorum bugün güncelledim ve ekran kaydedici özelliği geldi fakat bulup açamıyorum. durum çubuğu yerinde tuş sıralamasında da gözükmüyor. yardım edebilir misiniz?

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
alibaba046
Active Level 3
Galaxy A
Solution
Muhammed58
Beginner Level 4
Galaxy A
Arkadaşlar son gelen güncelleme ile A51 cihazlarına "ekran kaydedici" özelliği geldi fakat çalışmıyor panel de gözüktüğü halde işlev yapmıyor tepki vermiyor bu durumun çözümü Format demişler çoğu kişi ama kısa yoldan çözümü de var, 
Ayarlardan arama yerine "Samsung yakalama" yazın çıkan sonuca tıklayın üst sağ tarafta üç noktaya tiklayin güncellemeleri kaldırını seçin düzelecektir ve panelde tuş sırasından geri getirebilirsiniz. 

View solution in context

0 Likes
49 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
fabrika ayarlarına sıfırlayın düzelecektir
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
"Fabrika ayarlarına dön"ü mü seçeceğim yoksa "Fabrika ayarlarına sıfırla"yı mı seçeceğiz?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Fabrika ayarlarına sıfırlamayı seçin, Sıfırlamadan önce önemli dosyalarınızı yedekleyin yada hafıza kartına atın.
0 Likes
lovemore
Active Level 2
Galaxy A
Ekran kaydedici var ama aktiflesmiyor benimde cihaz a51
alibaba046
Active Level 3
Galaxy A
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
aynen arkadaşın dediği gibi fabrika ayarlarına sıfırla kendi gelecektir ve sorunsuz çalışacaktır
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
Sizde de aynı şekil oldu mu.Çünkü bende A51 kullanıyorum benimde açılmıyor.
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A

Cihazım Samsung Galaxy A51.Son gelen güncelleme ile birlikte ekran kaydedicinin yeri değişmiş.Buldum ama açamadım.Tıkladım açılmadı,basılı tuttum yine de açılmadı.Lütfen yardım edin.

0 Likes
Gunes08
Beginner Level 2
Galaxy A

Selamlar. 

Samsung A51 telefonumda son güncelleme ile gelen Ekran Kaydedici özelliği çalışmıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı ? Çözümü nedir !