evarlons
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-14-2020
12:44 PM
(Last edited
02-14-2020
12:45 PM
by
user00000111111
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Jubei
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2020 02:23 PM in
Galaxy A
Merhaba tekrardan.
Tüm seçenekleri tek tek deneyerek, kulağınıza en iyi ses ayarı hangisi ise, o ses ayarı sizin içindir.
Bir önceki mesajımda söylediğim gibi bu çok kişisel bir şeydir, örnek olarak Rock ayarının ben size bu ayar iyidir dediğimde, aslında kendi kulağıma göre, kendi telefonuma göre, kendi kulaklığıma göre tavsiye ederim ancak bu seçenek size uymayabilir ikimiz de aynı ayarı kullansak bana hoş gelen ses size kötü gelebilir, bu nedenle oradaki ayarlardan kendinize göre seçim yapmalısınız.
Tüm seçenekleri tek tek deneyerek, kulağınıza en iyi ses ayarı hangisi ise, o ses ayarı sizin içindir.
Bir önceki mesajımda söylediğim gibi bu çok kişisel bir şeydir, örnek olarak Rock ayarının ben size bu ayar iyidir dediğimde, aslında kendi kulağıma göre, kendi telefonuma göre, kendi kulaklığıma göre tavsiye ederim ancak bu seçenek size uymayabilir ikimiz de aynı ayarı kullansak bana hoş gelen ses size kötü gelebilir, bu nedenle oradaki ayarlardan kendinize göre seçim yapmalısınız.
4 Comments
Jubei
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2020 12:48 PM in
Galaxy A
Merhaba.
Sorduğunuz sorunun cevabı kesin olarak bu diyemeyiz, kimse diyemez, çünkü bu çok kişisel bir ayardır, kendi kulak duyumunuza göre, tek tek deneyerek yine kendiniz belirleyebilirsiniz.
Sorduğunuz sorunun cevabı kesin olarak bu diyemeyiz, kimse diyemez, çünkü bu çok kişisel bir ayardır, kendi kulak duyumunuza göre, tek tek deneyerek yine kendiniz belirleyebilirsiniz.
evarlons
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2020 02:06 PM in
Galaxy A
neyin ne oldugu hakkinda bi fikrim yok malesef
Solution
Jubei
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2020 02:23 PM in
Galaxy A
Merhaba tekrardan.
evarlons
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2020 03:58 PM in
Galaxy A
tesekkurler