cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ekolayzir ayari

(Topic created on: 02-14-2020 12:44 PM)
361 Views
evarlons
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

En iyi ayarlar nasil yapiliyor acaba 
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba tekrardan.
Tüm seçenekleri tek tek deneyerek, kulağınıza en iyi ses ayarı hangisi ise, o ses ayarı sizin içindir.
Bir önceki mesajımda söylediğim gibi bu çok kişisel bir şeydir, örnek olarak Rock ayarının ben size bu ayar iyidir dediğimde, aslında kendi kulağıma göre, kendi telefonuma göre, kendi kulaklığıma göre tavsiye ederim ancak bu seçenek size uymayabilir ikimiz de aynı ayarı kullansak bana hoş gelen ses size kötü gelebilir, bu nedenle oradaki ayarlardan kendinize göre seçim yapmalısınız.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba.
Sorduğunuz sorunun cevabı kesin olarak bu diyemeyiz, kimse diyemez, çünkü bu çok kişisel bir ayardır, kendi kulak duyumunuza göre, tek tek deneyerek yine kendiniz belirleyebilirsiniz.
0 Likes
evarlons
Active Level 5
Galaxy A
neyin ne oldugu hakkinda bi fikrim yok malesef
0 Likes
Solution
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba tekrardan.
Tüm seçenekleri tek tek deneyerek, kulağınıza en iyi ses ayarı hangisi ise, o ses ayarı sizin içindir.
Bir önceki mesajımda söylediğim gibi bu çok kişisel bir şeydir, örnek olarak Rock ayarının ben size bu ayar iyidir dediğimde, aslında kendi kulağıma göre, kendi telefonuma göre, kendi kulaklığıma göre tavsiye ederim ancak bu seçenek size uymayabilir ikimiz de aynı ayarı kullansak bana hoş gelen ses size kötü gelebilir, bu nedenle oradaki ayarlardan kendinize göre seçim yapmalısınız.
0 Likes
evarlons
Active Level 5
Galaxy A
tesekkurler
0 Likes