Arkadaşlar samsung a16 cihazım mayıs yamasında takilı kaldı kaç gündür güncelleme gelmiyor yazilım güncellemesi ne zaman gelir bilenler cevap... View Post
Arkadaşlar samsung a16 cihazım mayıs yamasında takilı kaldı kaç gündür güncelleme gelmiyor yazilım güncellemesi ne zaman gelir bilenler cevap... View Post
Bunu ilk defa aldım ve kullandığım şarj aleti 65 wolt ama ilk defa bunu görüyorum View Post
Merhaba arkadaşlar. Telefon bu aralar hem beklemede hemde kullanırken pilin hızlı gittiğini hissediyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? A55 kullanıp bunu... View Post
Etkinlikler kısmı hiçbir şekilde açılmıyor onceden çalışıyordu? View Post
Bana mesaj vb bildirim geldiğinde ekran kendi kendine uyanıyor sizde de oluyor mu View Post
Normal kullanımda bataryası çok memnun ediyor ancak mesela gece yatmadan önce şarjda bırakmasam şarjım sabahleyin %30 civarı eriyor. Bunu nasıl... View Post
Elim de samsung galaxsy a04 var telefonu alalı 1 ay olmadı baktığım zaman şarjım 85 bakmadığım zaman 84 oluyor acaba telefonun pilini mi bozdum beni... View Post
Yeni özel parmak izi animasyonlarını beğendiniz mi? View Post
SUMMER IS CALLING Dostlar bu sıcak günlerde telefon ısısını koruyabiliyormusunuz veya nasil koruyorsunuz bu gönderinin altında... View Post
User | Likes Count |
---|---|
340 | |
262 | |
228 | |
219 | |
218 |
User | Count |
---|---|
19 | |
19 | |
18 | |