A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A54 yada a55 arasında kararsız kaldım s23 fe de düsünüyorum en iyi ve uzun kullanımda hangisi daha iyi olur. View Post
A55 kullanıyorum.Telefonla konuşurken arkadan hışırtı sesi geliyor.Sanki boşluktaymış gibi.Hışşş Karıncanlanıyor gibi. Bunun sebebini bilen var mı? View Post
Yakında a56 çıkacak gelirse onu alın Bu cihaz ömrünü tamamladı View Post
A24 kulanıyorum one ui 7 beta alırmı yada 7 gelcekmi gelcekse ne zaman View Post
İstanbul, Küçükçekmece Daha fazla yardıma ihtiyacım var... A35 ile manzara çekimleri yapmak istiyorum. Yeşillik alana manzara çekimi için... View Post
Galaxy a13 cihazım var kardeşimin tab a9 unda arama yapılabilmesini istiyorum ama o ayarı bulamıyorum View Post
Samsung, Galaxy S24 ailesiyle tanıttığı Circle to Search özelliğiyle kullanıcıların dikkatini çekmişti. Bu yenilikçi özellik, sosyal medya... View Post
Sizce? View Post
A55 Ram plus otomatik olarak 4 te geldi 8 e ayarlayalım mi? Telefona ne gibi bir etkisi olur View Post
User | Likes Count |
---|---|
950 | |
931 | |
823 | |
559 | |
460 |