Merhabalar ben Samsung A24 kullanıyorum sabahtan beri galerileri videoları, dışarıdan gelen videoları izlemeyemiyorum sadece arkada ses var görüntü... View Post
Merhabalar ben Samsung A24 kullanıyorum sabahtan beri galerileri videoları, dışarıdan gelen videoları izlemeyemiyorum sadece arkada ses var görüntü... View Post
Merhaba arkadaşlar A54 den A56 ya geçilir mi? A56 256 GB olan 22.000 TL View Post
Ben 2 aylık a36 kullanıcısıyım aktif olarak pubg oynuyorum.Pubg oynarken özellikle kamera tarafına doğru çok ısınıyor normalmi?Kılıf cıkartarak... View Post
Selam dostlar bu hafta telefon alacam a36 5g ile a56 5g arası kararsız kaldım hangisi almalıyım oyun oynuyorum a56 5gnin işlemcisi nasıl bilmiyorum... View Post
Ekran video kaydını bulamıyorum View Post
Arkadaşlar bir uyglamadan çıkmış uygulmamalar ekranında geziniyordum. Bir anda telefon çok kısa süreliğine dondu ve hani altta çıkan gri renkte bir... View Post
Arkadaslar pazar günü a56 almistim ekran süresi 0 100 bitirmek icin rahat 10 saat alabiliyorum ekran süresi View Post
Merhaba, bunun 4. uygulama simgesi neden görünmüyor orada "..." şeklinde noktalar var? Sizce sebebi nedir? Direk 4'lü one ui 7'de... View Post
A54 google play sistem güncellemesi geldi View Post
User | Likes Count |
---|---|
316 | |
232 | |
226 | |
219 | |
209 |
User | Count |
---|---|
19 | |
18 | |