One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galeride albüm oluşturuyorum ve fotoğrafı albüme taşıyorum ama taşınmıyor yani hem albüme geçiyor hemde galeride kalıyor kopyalamış oluyor çözümü... View Post
Merhaba, numarami değiştirdim ve rehberimde olmayan kişiler whatsappta görünüyor, her forumu araştırdım herseyi denedim çözüm bulamadım. Denediğim... View Post
2 gündür böyle arka plan normalde siyah olması lazim telefona uygun olarak olmuyor ama play storede vb böyle neden? Renk paleti felan kapali View Post
Telefonum A04s ve normalde çalışan uygulamalarım "Yanıt Vermiyor"diyor.Lütfen bunun bir çözümü olsun bunu modatör cevaplasın. View Post
A35 5g cihazım daha 1 yıl olmadan son zamanlsr kasmaya başladı sistem yanıt vermiyor diyo ne yapacam 1 hafta öncesine böyle birşey yoktu Bunun... View Post
A35 5g cihazım daha 1 yıl olmadan son zamanlsr kasmaya başladı sistem yanıt vermiyor diyo ne yapacam View Post
Oyun oynarken bildirim panelini çektiğimde 1 2 sn geç geliyor onun dışında genelde sorunsuz ama bazen ana ekrandada gecikmeli geliyor. Cihaz A55 ve... View Post
Babamın telefonunda haftada bir düzenli olarak güncelleme gelmis mi diye kontrol ediyorum bugun güvenlik güncellemesi gelmis olayı felan varmi? One ui... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
1049 | |
557 | |
390 | |