Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Şimdi elimde a52 var membersda ürünlerimde gözüküyor ama eğer başka sim takarsan o simge benim cihaz birleşcek zaten a56 ile s24 fe birleşik 3cihaz da... View Post
bugun telefonu açtığımda turkcellden mesaj geldi. "guvenli internet aile profili hattınıza tanımlanmıştır." diye. ama benim hattım vodafoneda... View Post
Merhaba son güncrlemeden sonra hız testi yaptığımda turkcellin ve vodafone hızlarında düşüş oldu sinyallerde full çekiyır ayrıca güncelemeden önce... View Post
Merhaba Galaxy a16 4G pzt den beri bekliyorum aha bugün geldi aha yarın geldi diye bekliyorum bi gelmedi Ayrıca gelirse ne zaman gelir One UI7... View Post
A50 Üzerinde One ui 7 Testi Yaptığı için tavşanlıleblebisi'ne teşekkürlerimi sunarım Daha yeni çıkmış Olan S21FE cihazından Alınma One ui 7... View Post
Arkadaşlar tablet mi telefonu mu yükseltmeliyim? Şuan tabletim yok,pcm var ama sizce hangisi??? View Post
Bir tek bende mi telefon garipleşti bilmiyorum,nasıl ifade edebilirim onuda bilmiyorum. Bazı hatalar hâlâ aynı,şarj sorunu aynı,oyun sistemi ehh Ama... View Post
Arkadaşlar merhaba. A16 one ui 7 bugünde gelmedi ve hazirana kaldı (bence). Sizce neden bu kadar geciktirildi View Post
Yazılım güncellemesinden sonra size diyorum uygulamasına girdiğimde çalışmadığı bir bakayım bunu bir tek yaşayan ben miyim yoksa ZEDGE de bir problem... View Post
Arkadaşlar şöyle bi durumla karşılaşıyorum Başlat diyorum kaydedilmedi diyor nedir bunun hikmeti View Post
User | Likes Count |
---|---|
2331 | |
1239 | |
846 | |
825 | |
774 |