Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Lütfen rica ediyorum a serisine one ui 7 geldimi 1 hafta girmeyin memberse yoksa olacakları tahmin edebiliyorum 🤣🤣🤣 View Post
90 HzBluetooth Konum full açık Senkr açık View Post
A55de checkfirmde en son test BYDB olarak gözüküyo yani one ui 7 kararlı sürümümü bu yada güvenlik güncellemesimi? Anlatabilecek olan varmı? View Post
Diğer günlerde göre sorun yok ama bugün kötü oldu. Uygulama optimizasyonundan kaynaklanıyor diye düşündüm çünkü başka... View Post
Nasıl geri açabilirim resmen para için zorluyorlar View Post
56 dakika kullandım sadece, arka plandada çalışmıyordu. Uygulamayı zorla durdur yaptım. Geliştirici seçeneklerinde çalışan hizmetlerde kullanılıyor mu... View Post
Arkadaşlar merhaba A34 cihazımda kilit ekranında nowbar simgesi çok yukarda duruyor. S24 serisinde falan bu bar ekranın alt kısmına yerleştirilmiş.... View Post
Özellikle Arena Breakout oynarken durup dururken oyunun ortasında renkler soluyor, ekranın parlaklığı düşüyor. Adaptif parlaklık da açık değil. Neden... View Post
Merhaba, telefonum şarj oluyor ve bilgisayara bağlanıyor sorun yok. Ama usb bellek bağlamaya çalıştığım zaman ya da mause bağlamaya çalıştığım zaman... View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
25 | |
19 | |
18 | |
14 |