Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Cihaz a54 5g türkiyeye one uı 7 ne zaman gelir kararlı ya da beta sürüm. View Post
Selam millet. Bu A 73 g5 arka kamerası 108 mgp ve 8 CGB fam 128 chg. Hafıza ekran yenileme 129hrz doprumudur? Android 14 View Post
Arkadaşım ikinci el a51 aldı ve sesi normalden çok az çıkıyor zil sesi olsun konuşmada hoparlor sesi olsun normal sesler olsun çok az neden olur... View Post
A72 yani bu seri andorid 15 yani one iu 7 alacak mı? Lütfen sadece bunu alsın ve başka almasın. View Post
Telefona 2 aydır güvenlik yaması gelmiyor View Post
Galaxy A73 5G kamera titreme yapıyor neden View Post
Galaxy A73 5G kamera titreme yapıyor odaklamaya calisiyor ve titreme yapıyor neden View Post
Galeride video hızlandırma nerede bulamıyorum yardimci olur musunuz View Post
1 hafta önce telefonumu düşürdüm dokunmatigi ve ekrani gitti servise götürdüm 8000liralik telefona 3900 lira ekran değişimi dediler bende bi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
883 | |
880 | |
443 | |
389 | |
284 |
User | Count |
---|---|
18 | |
17 | |
17 | |