Telefon numarası değişikliği yapmak istiyorum ama hesaba 2 adımlı doğrulama sayesinde giriş yapamiyorum eski numaramada erişim sağlayamıyorum hesaba... View Post
Telefon numarası değişikliği yapmak istiyorum ama hesaba 2 adımlı doğrulama sayesinde giriş yapamiyorum eski numaramada erişim sağlayamıyorum hesaba... View Post
Hızlı şarj sadece orjinal samsung olunca destekliyor diye biliyorum yani siz iyi bir marka bile olsa 145w bile olsa 18w la şarj edebileceğiz değil... View Post
Burdaki sıralama doğrumu ? Eğer doğruysa amiral gemilerinden sonra güncellemeyi alacak ilk telefon A53 oluyor View Post
Oyun oynarken internet gidiyor ve oyunu kapatınca yeniden geliyor. Her türlü düzeltme yollarını denedim ama olmuyor.Samsung Galaxy A52 View Post
Milletin Klasörü Böyle Benimki Böyle Nasıl Yaparım Bende Sizin Gibi😂😂 View Post
Güncelmiyiz güncellendi View Post
Samsung Galaxy a34 5g telefonunu 5 gün önce Vatan Bilgisayar'dan satın aldım telefonun hemen hemen her şeyinden memnunum ancak kamerasının... View Post
Merhabalar arkadaşlar arandığımda ekranda mikrofon bildirimi geliyor iptal aç diye aç a dokunmasam karşıdakine sesim gitmiyor neden boyle olmuş... View Post
Free Free Max Ve Pubg Mobil Lite A13 De Kasarmı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
343 | |
171 | |
168 | |
164 | |
157 |