Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A546USQUBDYDF/A546UOYNBDYDF/A546USQUBDYDF A54 için testler baya hızlandı mayıs sonunda gelecek inşallah 😊 View Post
Ayıptır söylemesi bu A55 serisi bunları kullanan orta sınıfın alt kesimi insanlar yani ben biz neden üvey evlat muamelesi görüyoruz güncelleme neden... View Post
Arkadaşlar game boosterin yeni sürümünü denemek istiyorum ama suanki olan mesela silinmiyor bunu denedikten sonra silme şansım varmı? View Post
Telefondaki verileri yedeklemek için pcye aktarmaya çalışıyorum. Bu ekranda pc ye kablo ile bağlıyorum. Pc ye bağlanıyor ama burada gözükmüyor.... View Post
arkadaslar ben mi yapamiyorum yoksa bozuk mu bu ses degistirici neden calismiyor hemde acik View Post
Önce telefonun şarjı bitti, sonrasında şarja takılınca şarj oluyor işaretinde takılı kaldı açılınca telefon açılıp pin kodunda kapandı, tekrar aynı... View Post
Merhaba ofisimizdeki internet ağına bağlanamıyorum. Yardım edermisiniz View Post
Ağustos 2024'ten beri Galaxy A55 kullanıyorum. Nerdeyse 1 yıllık kullanımımda son zamanlarda şarj almama sorunu yaşıyorum. Şarj girişinde nem yada... View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
25 | |
19 | |
18 | |
14 |