Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
200 View Post
Neden A serisine gelir mi gelmez mi diye şüphe var parmak izinin üstünde futbol sahası gibi alan var oraya gelecek işte xd ve ya altına ince ve uzun... View Post
Arkadaşlar şifrem doğru hesaba giremiyorum uygulama üzerinden. googleden veya başka telefondan uygulama üzerinden girebiliyorum kendi telefonumun... View Post
Forum benden bıktı ama uygulamayı keşfedince suyunu çıkartayım dedim neden cihazimda belge tarama yok kamerada? View Post
A24'e gelir mi şu an Lens uygulamasında var zaten de ekranda kullanmak istiyorum View Post
Çoğu insan optik parmak izi okuyucu yüzünden NowBar almayacak diyor peki ya yan tarafta olanlar View Post
One UI 7 A24'e ne zaman gelecek? View Post
Almaya değer mi sizler memnunmusunuz View Post
Galaxy A55 5G cihazıma bir telefoncuda koruma ekranı taktırdım ancak ön kameranın kalitesini düşürdüğü, hava aldığı ve yamuk takıldığı gerekçesiyle... View Post
Telefonun kilit ekranı açılırken mavi renk geliyor daha sonra ana ekrana düşüyor ve bildirim paneli böyle kaldı yardım lazım View Post