Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Duvar kağıdının rengini aldı Kapanmıyor mu nasıl kapatabilirim View Post
A54 kullanıyorum şarjım cidden hissedilir düzeyde hizli bitiyor,ana ekranın bu kadar dolu olmasının etkisi var mıdır? View Post
Şimdi ben telefonumla oyun oynarken Bu oluşuyor Donanım kaynaklimi yoksa Oyun hatasını? View Post
A34 ve genel olarak 3 ayda 1 güncelleme alan A serisi cihazlara güvenlik güncellemesi gelir mi yoksa one ui 7 ile birlikte mi gelir? Çünkü bu gidişle... View Post
Goodlock destekliyormu View Post
Mesajlar kişi logoları griden renklere dönüşmüş. Ui7 yavaştan geliyor. View Post
A34 için nerede güncellemeler yayınlandı ve ne zaman türkiyeye gelir ? View Post
A54 kesin olarak mayıs ayında mı alacak One UI 7'yi çünkü 3 gündür teste girmiyor hatta daha fazladır View Post
Arkadaşlar 28.500₺ bütçe var HONOR 200 ile S24 FE arasında kaldım sizin önerileriniz neler??? View Post
Herkese günaydın Sosyal medya 120 Hz Neredeyse full mobil veri kullandım. Sizce nasıl? View Post
User | Count |
---|---|
23 | |
22 | |
20 | |
19 | |
17 |