Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Offff View Post
A54 için güvenlik güncellemesi haftaya kaldı 🥲 View Post
Arkadaşlar Samsung neden ülkemizi Orta Doğu'da gösteriyor. Biz onun için mi herşeyi en son alıyoruz. View Post
Yeterrrrrr View Post
Sizce A05s'e one uı güncellemesi gelir mi? View Post
Bunun telafisi de yok sizlerin beceriksizliginiz yüzünden aylarca beklememiz gerekecek 😭😭😭 Beklemekden sinir oldum View Post
A35 hangi ıphone modellerinden daha iyi bilgisi olan var mı?Merak ettim. View Post
Arkadaşlar 25.000₺ bütçem var ne alabilirim sizce Oyun performansının da iyi olması gerekiyor Farklı marka da olabilir... View Post
A54 için bugün gelme ihtimali var mı acaba ? Sadece Şuan için A546S A546U A546U1 olan kodlu bölgelere geldi ama 1-2 gün gecikti güncelleme One UI 7... View Post
User | Count |
---|---|
34 | |
25 | |
20 | |
19 | |
16 |