Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar bir el atın şuna.... https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/KASMA-VE-DONMA-SORUNU/td-p/19142064?src=ShareByUserCM View Post
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey varda. Güncelmiyiz sitesinde Tab S9 serisi güncelleme mayısta gözüküyor ama forumda gördüğüm kadarıyla S9... View Post
Merhaba arkadaşlar ; Son 2 haftadır OYUN (PUBG) oynarken veya herhangi bir uygulamada gezinirken çok KASIYOR... Bu durumu nasıl çözebiliriz... View Post
Telefonu 30 Aralık 2023'te aldım ve çok fazla çöp dosyası vb. Olduğu için sıfırlamayı düşünüyorum. Yeni gelecek olan güncellemeden sonra... View Post
Merhabalar samaung galaxy a25 cihazımda deprem uyarısı alamıyorum neden olduğunu çözemedim View Post
Bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi bu skor sizce nasıl 🤔 View Post
Arkadaşlar Türkiyede dağıtıma başlanmış. A54 cihazına tahmini ne zaman gelir? View Post
Good lock uygulaması indiremiyorum. Telefonumu desteklemiyor. A15 Quik sheare uygulaması ile gönderebilir misiniz. View Post
ZYD3 》》ZYD7 Uygulama açma-kapama animasyonunda bir tane bug vardı düzelmiş sanırım Mayis Patch i ile geliyor Güncelleme notu; Düzeltilen... View Post
A045F güvenlik güncellemeleri asyadan başladı. 15 güne bize gelir. View Post
User | Count |
---|---|
29 | |
27 | |
20 | |
17 | |
17 |