Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Bu galaxy a55 e one uı7 ne zaman gelecek kesin bir bilgisi vb varmı acaba uoksa benmi bulamıyorum??? View Post
A55 oyun oynamadan günlük kullanımda şarj süresi ve hızlı şarj ayarı açıkken ne kadar Watt ile şarj olduğu. Şarj başlamadan hemen... View Post
Arkadaşlar Samsung Galaxy A56 bir güncelleme gelecek mi bilgili olan arkadaşlar yorum yazabilir View Post
Anlamadığım olay şu adamlar daha beta gelmeden şhiftdelete.net te haber vardı aralık yada ocak ayında haber yapıldı orta segment a55 için one uı 7... View Post
90 Hz Bluetooth ve Konum full açık + Bluetooth kulaklık takılı Senkr açık (Açık olunca pil tüketen bir ayardır) Arka planda bir antivirüs... View Post
Telefonun ekranına biraz türk kahvesi döküldü bir şey olur mu? View Post
One ui7 çok güzel olmuş csc değişmek isteyenler hemen yapsın stabil hızlı ve güzel olmuş şarjda optimize olmuş gibi View Post
Telefonum A54. Servise sadece batarya değişimi için göndersem kabul edermi sizce. (Garantisi devam ediyor) View Post
Arkadaşlar son güncel bilgiler nedir acaba one ui 7 ve güvenlik güncellemesi için View Post
Herkes duvar kağıdımı beğensin arkadaşlar 👇 View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
23 | |
19 | |
18 | |
16 |