Sizce Herzaman açık aod amoled yanığı yaparmı View Post
Sizce Herzaman açık aod amoled yanığı yaparmı View Post
Bu cihaz hakkında kullanan birisinden bilgi almak istiyorum. Kamera performansı ve işlemci performansı, arayüzünde kasma donma oluyor mu,... View Post
Arkadaşlar selamlar. Normalde S25+ kullanıyorum. CSC değiştirerek Samsung Wallet' ı indirebildim. Dijital araç anahtarı oluşturabildim. Acaba... View Post
Samsung galaxy a 25 5G kullanıcısıyım telefonum sürekli donmaya başladı bazı özelliklerini kullanamıyorum telefonumun ve bu durum ciddi anlamda... View Post
Arkadaşlar A15 3 yıl gidermi kullananırmı Yazın View Post
Ekranı aşırı karanlık gündüz olunca gözükmüyor ve üstüne üstlük always on display de ışık açmadan yok bunu nasıl yapcaz a55 5G kullanıyorum çözen... View Post
Ya benim youtube da, "Kısıtlı Mod, ağ yöneticisi tarafından etkinleştirilmiştir" diyor ve bu nedenle yorumlar kapalı. Ayarlardan giriyorum... View Post
A56 ekran sürem saygilarimla arkadaslar View Post
A13 5G geçen sene performanslı çalışıyordu şimdi çöküyor oneiui 6.1 kaldı miller oneiui 7.1 geçti biz geride kaldık 🤣 View Post
Bu sıcaklık garibime gitti çünkü ilk aldıgımda 35 leri geçmezdi ama 42 lere kadar çıkıyor bunun bir çözümü var mı View Post
User | Count |
---|---|
19 | |
19 | |
18 | |
18 | |
13 |