Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Valla sabredemedim haziranda askere gidicez. Ben yokken gelir inceleyecek vaktim olmaz diy3 yükledim. Cidden a34de baya farkediyor... View Post
A52 5G ui 7 güncellemesi geliyormu View Post
Galaxy a25' te Always On Display' in parlaklığını kendimiz ayarlayamıyor muyuz? View Post
Galaxy A55 modeline ne zaman güncelleme vermeyi düşünüyorsunuz acaba? View Post
Bu gün ve son şarjdan bu yana pil performansım Sanki biraz yormuşum telefonu 😁😁 View Post
Cihazı UI7 Alan yada Custom rom kuranlar Güncelleme almayan ve her gece güncelleme geldi mi diye kontrol eden yada csc ile kurmaya... View Post
Lútfen yardim edin ben kendi telefojuma one ui 7 yi sideload ile yükledim ve telefonumu gene ayni şekilde geri one 6.1 yüklemek istiyorum ama one ui... View Post
Baştan yeni bir uı 7 android 15 ile karşımızda bu kolay bir şey değil bence onca model var saygı duyuyorum samsunga ve çalışanlarına zor bir süreçten... View Post
Arkadaşlar bu ram plus özelliği ne işe yarıyor telefonu ilk adımda acıkmış ama kapalı olması iyi acıkmı acaba ne faydası var? View Post
Samsung s26 büyük ihtimalle 24 ultra gibi olcak çünkü samsun g çok çılgın şekilde özelikleri telefon çıkardığı için her s aynı olcak bence. View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
22 | |
20 | |
20 | |
20 |