Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Lútfen yardim edin ben kendi telefojuma one ui 7 yi sideload ile yükledim ve telefonumu gene ayni şekilde geri one 6.1 yüklemek istiyorum ama one ui... View Post
Baştan yeni bir uı 7 android 15 ile karşımızda bu kolay bir şey değil bence onca model var saygı duyuyorum samsunga ve çalışanlarına zor bir süreçten... View Post
Arkadaşlar bu ram plus özelliği ne işe yarıyor telefonu ilk adımda acıkmış ama kapalı olması iyi acıkmı acaba ne faydası var? View Post
Samsung s26 büyük ihtimalle 24 ultra gibi olcak çünkü samsun g çok çılgın şekilde özelikleri telefon çıkardığı için her s aynı olcak bence. View Post
Çıkış tarihleri hakkında kesin bilgi var mı bize ne zaman gelecek bu a34 View Post
port rom nasıl kurulur detaylı anlatacak varmı veya yardımcı olacak video linki de olur (link atarsanız özelden atin silinir) View Post
Arkadaşlar A16 güç tuşuna basınca bazen 1 2 saniye gecikmeli açılıyor sizdede oluyormu 6/128 View Post
A54 kamera için hangi ayarları önerirsiniz pek iyi çekmiyor gibi View Post
A54 5G amerika da teste girdi View Post
Android 15 tabanlı One UI 7.0 güncellemesi almayacak Samsung Galaxy A telefonlar belli oldu. Android 15'te kalacak Galaxy cihazların tam... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
22 | |
20 | |
20 | |
20 |