A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhabalar Samsung Kullanıcıları Kullanmış olduğunuz Cihazın performans ve Memnuniyetini belirtir misiniz? View Post
Herkese merhaba - ! Bugün Aralık ayında tanıtılacak yeni Galaxy A26 hakkında bazı bilgiler edindim. Beraber bakalım isterseniz... Not: Çoğunun... View Post
Merhaba, bi tema seçince çoğu simge o renk oluyor ama bazı uygulamalar olmuyor desteklemediği için. Aşağıda da ios 18 de durum var. Bunu nasıl... View Post
şu an cihazimda yan sanayi bir ekran var ve bu beni fazlasıyla rahatsız ediyor bu yüzden orjinal veya orjinale yakin bir ekran almak istiyorum... View Post
Hayırlı olsun ✨️ View Post
Merhaba. A52 kullanıyorum. Mesajlar uygulamasında gelen kutusu, yeni mesaj sesini değiştirmek istiyorum. Yerini bulamıyorum. Daha önce mesajlar... View Post
merhabalar, şarj soketi yetkili serviste değişim ücreti nedir bilginiz varmıdır View Post
Bu kim arkadaşlar uzun aylar gönderi atmadım ne zaman atsam uğraşıp duruyor yeter artık hiç mi birşey paylaşamayacağız View Post
Arkadaşlar Aranızda Brawl Stars Oynayan Varmı Merak Ettim Supercell ID : SaffetBik View Post
Gcam go hdr kamera Galaxy A34 Arkadaşlar sizlere Galaxy A34 telefon kullananlar için gcam go sürümü önereceğim Gcam go 2.3.366 sürümü indirin gece... View Post
User | Likes Count |
---|---|
760 | |
706 | |
486 | |
210 | |
204 |