cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582
Posted by      in  Galaxy A

Arkadaşlar müşteri hizmetleri desteğiyle pil sağlığını öğrendim son zamanlarda pil hızlı bitiyordu ama şuan gayet iyi sorun yokmuş      View Post

Görseldeki uygulamayı eskiden sorunsuz kullaniyordum ancak şuan uygulamaya girer girmez atıyor beni hiç bir şekilde giremiyorum. Neden acaba... View Post

Arkadaşlar son güncellemeden sonra böyle oldu diyelim ki YouTube'da bir video yatay şekilde izlerken parmağım kaydırma yeri biraz çarptı mı hemen... View Post

Telefonu birkaç kez 15w şarj aleti ile şarj ettim sonra orijinal 25w şarj aletini taktım şarj hızı çok yavaşladı normalde 1.5 saatte şarj olan batarya... View Post

A55 kullanıyorum evde ki wifi ağına 5Ghz üstünden bağlıyım ve evde 100mbit fiber İnternet var. Download hızında sorun olmazken upload hızı 3 - 4mbit... View Post

Bu ayarlar wifi performansına olumlu etkileri var mı acaba yani wifiyi hızlandırıyor mu? View Post

Merhabalar, Samsung Galaxy A25 5G cihazını kullanmaktayım aşağıdaki pil süresi size göre iyi midir? (Wi-fi, Bluetooth, Konum, NFC açık ve sadece 50... View Post