İki gün önce aldığım telefonumda ekrana dokunulunca üst kısımda çizgi çizgi dalgalanmalar oluyor. Yaşayan var mı bu durumda ne yapmalıyım Gönderiyi Göster
İki gün önce aldığım telefonumda ekrana dokunulunca üst kısımda çizgi çizgi dalgalanmalar oluyor. Yaşayan var mı bu durumda ne yapmalıyım Gönderiyi Göster
Böyle bir sorun yaşayan var mı? Gönderiyi Göster
Merhaba cihazım daha 1 haftalık 5000mah batarya var sanırım ben bu cihaza M30s ten geçtim onda da 6000mah batarya vardı diye hatırlıyorum bu cihazda... Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar geliştirici seçenekleri pencere animasyonu ölçeği geçiş animasyonu 0,5x yapmak istiyorum batarya zarar verir mi? Gönderiyi Göster
Arkadaşlar hepiniz kullanıyor ve görüyorsunuz dur. Pil koruma %85 e kadar Şarj edip bırakıyor. Fakat bu kezde %15 eksik günlük yada 2 günlük... Gönderiyi Göster
13 aylık cihaz gayet iyi samsung bu işi yapıyor Gönderiyi Göster
son günlerde şarji az gidiyor sanki 6 saat falan ekran süresi veriyor iyi değildi sanki Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar sormak istediğim şey cihazlarin kullandığı işlemciler şarj olayıni etkilermi mesela işlemci yüksek ve güçlü olunca pil dahamı hızlı... Gönderiyi Göster
A72 cihazımda ara sıra ekranda titreme meydana geliyor kapatıp açınca sorun düzeliyor gibi sanırım güncellemeden önce böyle bi sorun yoktu yada ben... Gönderiyi Göster
Mobil erisim noktasini actigimda diger cihazda android ap bagliyim ama AndoridAPEEE cihazi cok yakın olduğu için bi ayni sifreyi deneyeyim dedim ve... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
803 | |
387 | |
276 | |
276 | |
187 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
68 | |
60 | |
48 | |